Melyik a szebb név: Dórabella vagy Loretta?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:03
41/56 anonim válasza:
Nekem mindkettőről gyógyszer jut eszembe,egyik sem tetszik.
42/56 anonim válasza:
Köszönöm a szüleimnek,hogy normális nevet adtak nekem!!!.Lehet,hogy te rögtön azoknak a gyerekeknek a családját hibáztatod,akik képtelenek voltak megnevelni a porontyukat,de ez a te kislányod helyzetén nem fog változtatni,ő ugyan olyan rosszul fogja érezni magát,amikor csúfolják.Teljesen egál lesz,hogy a helytelen nevelésből fakad a probléma.
Annyi szép magyar név van,szerintem lapozzatok fel egy névgyűjteményt:)
44/56 anonim válasza:
Ennyi erővelVioletta is lehetne. Szegény gyerek
45/56 anonim válasza:
Ja, vagy vienetta. mint a jégkrém.
46/56 anonim válasza:
A Dórabella gagyi nagyon, ilyen össze nem illő, de összekényszerített név. Béna. Akkor már inkább a Loretta, az legalább normális név, nem ilyen sufnitunning.
47/56 anonim válasza:
Szvsz Loretta. De inkább dobj fel egy érmét és mire leesik, tudni fogod, hogy melyiknek szurkolsz :) Az viszont, ahogy itt sok válaszoló elvi meg politikai kérdést csinál egy gyerek nevéből... nem is tudom, hogy nagyon boldog emberek, hogy ez a legnagyobb bajuk, vagy nagyon nyomorultak és legalább ebben "győzni" akarnak. Az az érv meg, hogy csúfolni fogják, tényleg nagyon szánalmas. A gyerekek csúfolják egymást. Ennek semmi köze a neveléshez vagy neveletlenséghez, azért csinálják, mert ők is emberek, és mint ilyenek, kegyetlen dögök tudnak lenni egymás között. Elég szánalmas, ha valaki csúfolódó óvódások igényei alapján akar döntést hozni, de gondolom eleve azért ilyen fontos nekik, mert még ők sem léptek túl igazán az óvodás csúfolódás szintjén. ;)
48/56 anonim válasza:
Mért "ciki" ebben az országban magyarnak lenni?!
49/56 anonim válasza:
Most komolyan, ha sosem vennénk át neveket más népcsoportoktól, akkor a mai "szép magyaros" nevek kilencven százalékát sem használnánk. Én például tökéletesen megvagyok a német és/vagy török eredetű Attilámmal, de még Petőfi sem szégyellt héber/latin eredetű nevet adni a vitézének. Szerintem abba sem szól bele senki, ha valaki Hubának vagy Töhötömnek, esetleg Kondnak akarja keresztelni a gyerekét, szóval nem értem, miért kell sokaknak abba is politikát keverniük, amiben egy szemernyi helye sincs. Ezzel nem csak magatokat teszitek nevetségessé, hanem a képviselni próbált ideológiátokat is lejáratjátok.
50/56 anonim válasza:
Itthon minden ciki. Ha egy egyszerű nevet adsz, pl. János, akkor begyöpösödött vagy. Ha egy régi magyar nevet, pl. Laborc akkor biztos jobbikos tini vagy. Ha modern nevet adsz, akkor vagy cigány vagy, vagy proli. Érdekes külföldön nem kerítenek ekkora feneket annak, hogy ki milyen nevet ad. Nekem a kedvencem pl. a spanyoloknál, hogy milyen gyakori a Jesus név és nincs benne semmi különös. Ha én itthon Jézusnak hívnám a fiamat szerintetek hányan akarnának a zártosztályra küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!