Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazas teljesen egyedul?

Utazas teljesen egyedul?

Figyelt kérdés

Anya sem es apa sem hajlando velem eljonni nyaralni,pedig mindketten tele vannak penzzel. Apa csak a baratnojevel megy anya pedig a barataival. A baratnoim pedig csak most ernenek velem eljonni en pedig most csinalom a jogsit,szoval most nem tudok,vagy van aki nem tudja maganak kifizetni egyedul,a szulei pedig nem adnak neki.

Szoval arra gondoltam,hoy ha senki nem akar velem jonni,akkor elmegyek egyedul.:D

18 vagyok,szoval mar elmehetek. Amszterdamba szerenek menni. Szerintetek nem veszelyes egyedul?

A csalad egyik baratja 26 eves,no,es bejarta mar a vilagot,volt hogy egyedul ment,es utkozben osszebaratkozott emberekkel.

Buszos utat nezzek vagy repulovel menjek? Szerintetek melyik jobb egyedul?

2016. jún. 29. 08:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Amsterdam repcsivel jobb. Nem különösebben veszélyes, a piros lámpás negyedben is viszonylag OK-s a közbiztonság. Talán az lenne a legjobb, ha coach surfingeznél, akkor a vendéglátó kalauzol, és az nem is olyan drága. Vagy egy hostelbe mennél, ahol vannak hozzád hasonló hátizsákos turisták, akikhez csapódhatsz. A sütikkel és coffee shopokkal óvatosan! Legális, de nagyon tud ütni.
2016. jún. 29. 08:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly alakult úgy, hogy ki akartam menni Londonba, de senki nem csatlakozott, így egyedül mentem. Nem utazási irodával, hanem csak úgy magam. Nagyon jól sikerült, pedig azért izgultam, mert nem csináltam még ilyet. Szabadon akartam mozogni, sok spontán programmal, ezért nem az utazási irodát választottam, de ha elsőre nem szeretnél mindennek te utánanézni, és lefoglalni, a szervezett út is biztos remek.
2016. jún. 29. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Veszély mindig van, de ha csak olyan helyre mész ahol sok a túrista, akkor szerintem biztonságban leszel.

Repülővel biztos kényelmesebb, én egyszer utaztam busszal Hollandiába, de 23 óra volt az út és majd' megőrültem olyan kényelmetlen volt.

Jó neked, hogy legalább te tudod hova akarsz menni. :) Én is mennék nyaralni, de nincs kivel, és még van 17 nap szabim. Lehet, hogy a végén én is nekivágok egyedül, de nem tudom hova.

2016. jún. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!