Utazas teljesen egyedul?
Anya sem es apa sem hajlando velem eljonni nyaralni,pedig mindketten tele vannak penzzel. Apa csak a baratnojevel megy anya pedig a barataival. A baratnoim pedig csak most ernenek velem eljonni en pedig most csinalom a jogsit,szoval most nem tudok,vagy van aki nem tudja maganak kifizetni egyedul,a szulei pedig nem adnak neki.
Szoval arra gondoltam,hoy ha senki nem akar velem jonni,akkor elmegyek egyedul.:D
18 vagyok,szoval mar elmehetek. Amszterdamba szerenek menni. Szerintetek nem veszelyes egyedul?
A csalad egyik baratja 26 eves,no,es bejarta mar a vilagot,volt hogy egyedul ment,es utkozben osszebaratkozott emberekkel.
Buszos utat nezzek vagy repulovel menjek? Szerintetek melyik jobb egyedul?
Veszély mindig van, de ha csak olyan helyre mész ahol sok a túrista, akkor szerintem biztonságban leszel.
Repülővel biztos kényelmesebb, én egyszer utaztam busszal Hollandiába, de 23 óra volt az út és majd' megőrültem olyan kényelmetlen volt.
Jó neked, hogy legalább te tudod hova akarsz menni. :) Én is mennék nyaralni, de nincs kivel, és még van 17 nap szabim. Lehet, hogy a végén én is nekivágok egyedül, de nem tudom hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!