Valaki elmagyarázni lépésről lépésre a bitcoin vásárlás menetét?

válasza:Mit akarsz vele kezdeni? Kereskedni. Tehat azzal fizetni?
Vagy csak befektetni es az arfolyamnyeresegre jatszani?
Elobbi esetre hasznald a skrillt vagy a netellert pl.
Utobbira meg mondjuk a localbitcoinst.

válasza:Forditva irtam. Tehat ha vasarolni akarsz a btcvel, tehat valamit venni amit csak btcvel lehet, ahhoz hasznalj olyan oldalt ahol tudsz venni pl bankkartyaval btct es azt a tarcadra tudod kuldeni. Majd a tarcadrol mas tarcajara kuldeni(fizetni)
Ha befektetni akarsz, tehat van 1milliod es at akarod valtani btcre hogy legyen kb 0,1btcd es hogy ezt majd visszavaltsd ha felmegy az arfolyam akkor hasznald a netellert vagy skrillt.
Tehat valaszolj mi a celod ezzel. Befektetes vagy vasarlas?

válasza:Nem mondtam hogy 10szereset fogja erni. Siman lehet hogy a mostani felere csokken az erteke es az 1milliodbol lesz 500k napok vagy hetek alatt.
Ha befektetni akarsz, es varni az arfolyamnovekedest akkor regelj netellerre/skrillre. Hitelesitsd a fiokod, tolts fel penzt bankkartyaval es a crypto reszen valtsd at btcre. Aztan barmikor tetszőlegesen visszavalthatod.

válasza:

válasza:Na az ilyennek mint te nem ajanlom a vasarlast :)
A kripto tarcad kripta tarca lesz majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Ha úgy vesszük azonos értékű vagyontárgy és készpénz cserél gazdát, de egyik fél sem szerez ebből nyereséget, ha azt vesszük alapul, hogy minden tárgynak az értékét a piac beárazza. Miért kell mégis mindenkinek egyformán többletet fizetnie az államnak egy ilyen ügylet...
Egy vevő vásárolt tőlem, amit Weboxon adtam fel. Abban egyeztünk meg, hogy kifizeti az árut a szállítási díjjal (3300 ft). Ezt be is írtam az utánvéttel beszedendő összegbe. Mikor feladtam a csomagot, kértem nyugtát a biztonság kedvéért és ez a 8589 ft-os összeg volt...
A lényeg, hogy tudok szerezni ilyen gift card-okat, hogy működik ez? Bármit vásárolhatok vele? Leírná valaki a működését? Köszönöm.
Nem vagyok sík hülye, csak 15 éves és szeretnék részletre venni egy telefont 40 ezer forintért. Szóval nem tudom, hogy lehet-e a media marktban meg az euronicsban részletre telefont venni. De én olyat szeretnék amiben nincsen kamat. Minden hónapban ki kell fizetnem az...
Vannak szimpla bankkártyák, amik elvileg nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal.. akkor vannak credit kártyák, amik megint nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal... de most akkor hogy van is van ez ?:D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!