Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázni lépésről...

Valaki elmagyarázni lépésről lépésre a bitcoin vásárlás menetét?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 02:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Mit akarsz vele kezdeni? Kereskedni. Tehat azzal fizetni?

Vagy csak befektetni es az arfolyamnyeresegre jatszani?

Elobbi esetre hasznald a skrillt vagy a netellert pl.

Utobbira meg mondjuk a localbitcoinst.

2021. jan. 21. 06:40
 2/32 A kérdező kommentje:
Lépésről lépésre, mert kell még valami kripta tárca is vagy mi, elakadtam!
2021. jan. 21. 08:36
 3/32 anonim ***** válasza:

Forditva irtam. Tehat ha vasarolni akarsz a btcvel, tehat valamit venni amit csak btcvel lehet, ahhoz hasznalj olyan oldalt ahol tudsz venni pl bankkartyaval btct es azt a tarcadra tudod kuldeni. Majd a tarcadrol mas tarcajara kuldeni(fizetni)

Ha befektetni akarsz, tehat van 1milliod es at akarod valtani btcre hogy legyen kb 0,1btcd es hogy ezt majd visszavaltsd ha felmegy az arfolyam akkor hasznald a netellert vagy skrillt.

Tehat valaszolj mi a celod ezzel. Befektetes vagy vasarlas?

2021. jan. 21. 10:25
 4/32 A kérdező kommentje:
Befektetés
2021. jan. 21. 11:18
 5/32 A kérdező kommentje:
Szóval ha veszek bc-t és hagyom, akkor 1 év múlvàra 10szeresét éri és visszaváltom?
2021. jan. 21. 11:20
 6/32 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy 10szereset fogja erni. Siman lehet hogy a mostani felere csokken az erteke es az 1milliodbol lesz 500k napok vagy hetek alatt.

Ha befektetni akarsz, es varni az arfolyamnovekedest akkor regelj netellerre/skrillre. Hitelesitsd a fiokod, tolts fel penzt bankkartyaval es a crypto reszen valtsd at btcre. Aztan barmikor tetszőlegesen visszavalthatod.

2021. jan. 21. 11:50
 7/32 A kérdező kommentje:
De kell hozzá még kripto tárca, amin van a pénz?
2021. jan. 21. 14:27
 8/32 anonim ***** válasza:
Ehhez nem, mert nem fizikailag vasarolsz btct, csak amolyan reszvenyt. Ez kb olyan mintha online atvaltod a forintod euroba, es varsz amig nyereseges lesz arfolyam. Csak az adat lesz a monitoron hogy most eurod van es nem forintot. Ugyanez a btcvel.
2021. jan. 22. 07:04
 9/32 anonim ***** válasza:
72%

Na az ilyennek mint te nem ajanlom a vasarlast :)

A kripto tarcad kripta tarca lesz majd :)

2021. jan. 22. 08:47
 10/32 A kérdező kommentje:
De én a Colin cash oldalán regisztráltam és létre kellett hozni virtuális pénztárcát az utaláshoz, ráment a bitcoin, de vissza felé, azaz btc-ről ft-ra ugyanúgy lehet vagy meg kell adni valamit hozzá?
2021. jan. 22. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Valaki elmagyarázná, hogy a vagyonszerzési illeték bevezetése milyen logikával történt?

Ha úgy vesszük azonos értékű vagyontárgy és készpénz cserél gazdát, de egyik fél sem szerez ebből nyereséget, ha azt vesszük alapul, hogy minden tárgynak az értékét a piac beárazza. Miért kell mégis mindenkinek egyformán többletet fizetnie az államnak egy ilyen ügylet...

Valaki elmagyarázná nekem a Webox összegét a nyugtán? (képekkel)

Egy vevő vásárolt tőlem, amit Weboxon adtam fel. Abban egyeztünk meg, hogy kifizeti az árut a szállítási díjjal (3300 ft). Ezt be is írtam az utánvéttel beszedendő összegbe. Mikor feladtam a csomagot, kértem nyugtát a biztonság kedvéért és ez a 8589 ft-os összeg volt...

Valaki elmagyarázná nekem az Amazon Gift card működését?

A lényeg, hogy tudok szerezni ilyen gift card-okat, hogy működik ez? Bármit vásárolhatok vele? Leírná valaki a működését? Köszönöm.

Valaki elmagyarázná hogy működik a telefon vásárlás részletre? (Bővebben lent)

Nem vagyok sík hülye, csak 15 éves és szeretnék részletre venni egy telefont 40 ezer forintért. Szóval nem tudom, hogy lehet-e a media marktban meg az euronicsban részletre telefont venni. De én olyat szeretnék amiben nincsen kamat. Minden hónapban ki kell fizetnem az...

Valaki elmagyarázná hogy vannak ezek a credit/debit/bank card dolgok? Szóval mi micsoda, melyik mehet mínuszba vásárlásokkal stb

Vannak szimpla bankkártyák, amik elvileg nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal.. akkor vannak credit kártyák, amik megint nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal... de most akkor hogy van is van ez ?:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!