Valaki elmagyarázni lépésről lépésre a bitcoin vásárlás menetét?

válasza:Skrill meg a neteller sokkal népszerűbb es nagyobb ceg mint a Revolut. Regebbi es megbízhatobb.
Ugyanugy fel lehet tolteni bankkartyaval mint a revolutot. Es naluk nem fognak ok nelkul zarolni hogy igazold a penz eredetet mint a revolutnal.

válasza:De akkor leírnád, hogy a Netellernél hogyan lehet bankkártyával a belső egyenlegre tölteni?
Lépésről lépésre!

válasza:Skrill es neteller ugyanaz a ceg. Regen kulon voltak a neteller felvasarolta a skrillt. Ok foleg gambling oldalak hasznalatara valok, de az utobbi idoben bejott nalul is a crypto.
Bejelentkezel
Ramesz a befizetesre. Funds in vagy deposit vagy valami ilyesmi a bal oldali menuben.
Kivalasztod a credit card opciot
Megadod az osszeget
Es megadod a kartyaszamot, es adatokat
Aztan megfogja kerdezni hogy gambling vagy nongambling penz. Neked mindegy mert cryptot veszel
Es befizetsz.
Nem bonyolult. Ha valami nem toltodik be akkor lepj ki totold a sutiket es elozmenyeket es probald ujra. Ja es hasznalj normális bongeszot. Chromeot.

válasza:A coin cash oldalán vásároltam 16 200 ért mire beért már csak 12 600 volt
kértem hogy inkább utalják vissza a számlámra oda már 14 600 érkezett,ez felettébb furcsa számomra.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha úgy vesszük azonos értékű vagyontárgy és készpénz cserél gazdát, de egyik fél sem szerez ebből nyereséget, ha azt vesszük alapul, hogy minden tárgynak az értékét a piac beárazza. Miért kell mégis mindenkinek egyformán többletet fizetnie az államnak egy ilyen ügylet...
Egy vevő vásárolt tőlem, amit Weboxon adtam fel. Abban egyeztünk meg, hogy kifizeti az árut a szállítási díjjal (3300 ft). Ezt be is írtam az utánvéttel beszedendő összegbe. Mikor feladtam a csomagot, kértem nyugtát a biztonság kedvéért és ez a 8589 ft-os összeg volt...
A lényeg, hogy tudok szerezni ilyen gift card-okat, hogy működik ez? Bármit vásárolhatok vele? Leírná valaki a működését? Köszönöm.
Nem vagyok sík hülye, csak 15 éves és szeretnék részletre venni egy telefont 40 ezer forintért. Szóval nem tudom, hogy lehet-e a media marktban meg az euronicsban részletre telefont venni. De én olyat szeretnék amiben nincsen kamat. Minden hónapban ki kell fizetnem az...
Vannak szimpla bankkártyák, amik elvileg nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal.. akkor vannak credit kártyák, amik megint nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal... de most akkor hogy van is van ez ?:D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!