Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázni lépésről...

Valaki elmagyarázni lépésről lépésre a bitcoin vásárlás menetét?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 02:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Valóban nem, asztali pc-re is lehet?
2021. jan. 25. 15:27
 22/32 anonim ***** válasza:

Skrill meg a neteller sokkal népszerűbb es nagyobb ceg mint a Revolut. Regebbi es megbízhatobb.

Ugyanugy fel lehet tolteni bankkartyaval mint a revolutot. Es naluk nem fognak ok nelkul zarolni hogy igazold a penz eredetet mint a revolutnal.

2021. jan. 25. 15:32
 23/32 anonim ***** válasza:
Skrill-ről hallottam de más témában, netellerről életembe nem. Pedig 20-on éves vagyok. Én 2 éve használom a revolutot bitcoin és részvény kereskedésre, teljesen meg vagyok elégedve vele. De nem akarom rávezetni döntsön ő, de szerintem ez a legjobb
2021. jan. 25. 15:39
 24/32 A kérdező kommentje:

De akkor leírnád, hogy a Netellernél hogyan lehet bankkártyával a belső egyenlegre tölteni?

Lépésről lépésre!

2021. jan. 25. 15:40
 25/32 anonim ***** válasza:

Skrill es neteller ugyanaz a ceg. Regen kulon voltak a neteller felvasarolta a skrillt. Ok foleg gambling oldalak hasznalatara valok, de az utobbi idoben bejott nalul is a crypto.

Bejelentkezel

Ramesz a befizetesre. Funds in vagy deposit vagy valami ilyesmi a bal oldali menuben.

Kivalasztod a credit card opciot

Megadod az osszeget

Es megadod a kartyaszamot, es adatokat

Aztan megfogja kerdezni hogy gambling vagy nongambling penz. Neked mindegy mert cryptot veszel

Es befizetsz.

Nem bonyolult. Ha valami nem toltodik be akkor lepj ki totold a sutiket es elozmenyeket es probald ujra. Ja es hasznalj normális bongeszot. Chromeot.

2021. jan. 25. 15:52
 26/32 A kérdező kommentje:
hiába adom meg a kártyaadatokat, utána nem történik semmi.
2021. jan. 25. 16:22
 27/32 A kérdező kommentje:
Inkább azt mondjátok meg, hogy a www.bitaddress.org oldalon létrehozott virtuális pénztárcát mivel tudom kezelni?
2021. jan. 25. 16:33
 28/32 anonim ***** válasza:

A coin cash oldalán vásároltam 16 200 ért mire beért már csak 12 600 volt

kértem hogy inkább utalják vissza a számlámra oda már 14 600 érkezett,ez felettébb furcsa számomra.

2021. jan. 27. 10:30
 29/32 anonim ***** válasza:
Írtam is nekik hogy a több mint 4100 tranzakciós díjat sokallom.
2021. jan. 27. 10:32
 30/32 A kérdező kommentje:
Nálam is ez volt, bitcoin pandemaffia!
2021. jan. 27. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Valaki elmagyarázná, hogy a vagyonszerzési illeték bevezetése milyen logikával történt?

Ha úgy vesszük azonos értékű vagyontárgy és készpénz cserél gazdát, de egyik fél sem szerez ebből nyereséget, ha azt vesszük alapul, hogy minden tárgynak az értékét a piac beárazza. Miért kell mégis mindenkinek egyformán többletet fizetnie az államnak egy ilyen ügylet...

Valaki elmagyarázná nekem a Webox összegét a nyugtán? (képekkel)

Egy vevő vásárolt tőlem, amit Weboxon adtam fel. Abban egyeztünk meg, hogy kifizeti az árut a szállítási díjjal (3300 ft). Ezt be is írtam az utánvéttel beszedendő összegbe. Mikor feladtam a csomagot, kértem nyugtát a biztonság kedvéért és ez a 8589 ft-os összeg volt...

Valaki elmagyarázná nekem az Amazon Gift card működését?

A lényeg, hogy tudok szerezni ilyen gift card-okat, hogy működik ez? Bármit vásárolhatok vele? Leírná valaki a működését? Köszönöm.

Valaki elmagyarázná hogy működik a telefon vásárlás részletre? (Bővebben lent)

Nem vagyok sík hülye, csak 15 éves és szeretnék részletre venni egy telefont 40 ezer forintért. Szóval nem tudom, hogy lehet-e a media marktban meg az euronicsban részletre telefont venni. De én olyat szeretnék amiben nincsen kamat. Minden hónapban ki kell fizetnem az...

Valaki elmagyarázná hogy vannak ezek a credit/debit/bank card dolgok? Szóval mi micsoda, melyik mehet mínuszba vásárlásokkal stb

Vannak szimpla bankkártyák, amik elvileg nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal.. akkor vannak credit kártyák, amik megint nem mehetnek mínuszba vásárlásokkal... de most akkor hogy van is van ez ?:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!