Van még egy ilyen szerencsétlen lúzer a Földön, mint én? Tényleg ennyire el lennék átkozva?
"Nem a tipplapot kell olvasgatni. Blogabet, tipstertube. Hajrá!"
Azoknak mivel van több értelme?
Az egyszerű jóskapisták, akik kinéznek egy két ilyen "tuti tippet" valami hatalmas nagy "sportfogadás gurutól" és felbsszák rá a fél havi fizetésüket, azok úgy is bele buknak az egészbe pénzügyileg.
A profi nyereséges sportfogadók szelvényei is 39-43%-ban bukó szelvények, ahogy már egy fentebbi hsz-omban is írtam.
"Igen, és mi baj van abból, ha a tippek 39-43%-a elmegy? "
Azt hogy ezt az egyszeri jóskapista nem érti hogy ez mit jelent, és eljátssza a havi fizetését mittomén 5-10 meccsen aminek a végén bukóba jön ki, aztán nem érti hogy mi a baj, pedig ő a legnagyobb profik tippjeit fogadta meg.
XDDDDD
Nézd már meg a két oldalt amit küldtem te istenbarma
Mekkora állatnak kell lenni ahhoz, hogy ekkora élettelen nyomorék legyen valaki, hogy belekössön 40% eltérésbe ilyen nagyságrendnél?
Persze, a saját nyomorod visszahúz, megértem, de nekem nincs mit bizonygassak, az a lényeg, én tudom, hogy mennyit szedek ki ebből havi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!