Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik szellemi ülőmunkát...

Akik szellemi ülőmunkát végeznek, vagy szállodában recepciósok - ti hogy jutottatok ilyen munkához?

Figyelt kérdés
Előbb megvárok pár választ, utána kifejtem, miért kérdezem ezt.
ápr. 30. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 A kérdező kommentje:

@58

Vagy lehet, hogy azért nem vagyok rendben, mert a sok évnyi igazságtalanság és megaláztatás kikészített? Gondoltál esetleg erre? Citált kolléga is teljesen kivan már ettől, remélem, őt is bolondnak hiszed. Csak azt kérdezem tőled, meg a hozzád hasonló kárörvendőktől: ti csináltatok ilyen munkát valaha, vagy csinálnátok? Mert egészen addig, amíg mindkettőre "nem" a válasz, addig teljesen hiteltelen minden szavatok és jogtalan minden vagdalkozásotok. De persze nyilván jólesik a földön fekvőbe még egyet rúgni, csak kérdés, hogy hogy nem köpitek le magatokat a tükörben ilyenkor... (Nyilván mindez azokra vonatkozik, akik hasonló megszólalásokat tettek, meg akik felpontoztak téged.)

máj. 2. 07:32
 62/87 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező én maximálisan megértelek. Rabszolga ne legyél, annál te többet érsz ezt te is tudod. Nem feltétlen irodai melóban gondolkozz, más is van ami nem olyan szar meló.

De sajnos alkalmazkodni kell a világhoz ami folyton változik.

Ne zárkózz el attól hogy kimész külföldre. Egy próbát megér.

Sok sikert kívánok neked, megérdemled.

49;56 voltam.

máj. 2. 08:28
 63/87 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!! Úgy látszik, végre egyvalaki megértette, mi a problémám. Külfölddel annyi a baj, hogy meg lett ígérve, hogy ha kimegyek, akkor szakítunk. :D Különben nagyjából 5 évvel ezelőtt cimborám megkérdezte, megyek-e vele Angliába. Életem legnagyobb hibája volt, hogy nemet mondtam akkor. Egyébként itthon ő is csak minimálbéres munkákat kapott (árufeltöltőnek még én vittem be, ez a durva!), aztán külföldön fél éven belül félig szellemi munkája lett, azóta pedig tisztán irodai munkát végez. Külföldön, migránsként, miközben a saját hazájában fillérekért robotolt 2-3-4 műszakban...

Talán még Fox/GLS/DPD-futárkodásban gondolkodom, de sok jót nem hallottam ezekről, és akkor még mindig ott tartunk, hogy én annak idején csak elpazaroltam az életemből 4 évet. Kiábrándító a helyzet, akárhogyan is nézem. Más "nem olyan szar" meló pedig sehogy nem jut eszembe, ami legalább fizet is.

máj. 2. 18:27
 64/87 anonim ***** válasza:
27%

...annyi tényleg igaz, hogy az én nyelvtudásomat használták a vendégmunkásokkal való kommunikációhoz. Természetesen ingyen. Na és ezt mondtam az előző hozzászólásomban: a HR-es annyit lát, hogy nincs irodai tapasztalatom ...

És mi akadályoz meg abban, hogy ezt bele írd önéletrajzba?

máj. 2. 20:03
 65/87 A kérdező kommentje:
Semmi. Olyannyira semmi, hogy benne is van.
máj. 2. 20:21
 66/87 anonim ***** válasza:
36%
Ez konkrétan benne van így és senkit nem érdekel? Kicsit hihetetlen...
máj. 2. 20:36
 67/87 A kérdező kommentje:
Ha nem haragszol, nem másolom be az önéletrajzom vonatkozó részét, mert lassanként elég egyértelműen felismerhető leszek (ami nem lenne baj, ha nem terveznék kamu önéletrajzot írni C tervként), de igen, ez így konkrétan benne van, nem, senkit nem érdekel, és igen, számomra is hihetetlen, de leginkább megdöbbentő.
máj. 2. 20:42
 68/87 anonim ***** válasza:
67%
BPesten nem akarsz próbálkozni?
máj. 2. 22:33
 69/87 A kérdező kommentje:

@68

De, és pont azt írtam, hogy a jelentkezéseim 75-90%-a pesti munkahelyeknek szólt, és erre jött válaszul egy ksiebb felhördülés többek részéről is, hogy hát akkor meg pláne min csodálkozok, hiszen amúgy Szolnokról nem óránként van vonat Pestre, hogy én csak úgy ingázgassak. És amúgy tényleg igaz. Óránként nem 1, hanem 4(!!!) vonat van Pestre, meg van egy autóm is végszükség esetére. Meg hát nyilván nem léteznek albérletek sem, ahova elköltözhetek. Opcionálisan akár Párommal is, aki egyébként szintén Pesten dolgozik és szintén bejárós.

máj. 3. 12:24
 70/87 anonim ***** válasza:
57%
Hát mert én dunántúlon lakok egy városban diploma nélkül, mégis érdeklődtek felőlem irodai home office melóra. Szerintem valami nagyon nem oké abban az önéletrajzban.
máj. 3. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!