Akik szellemi ülőmunkát végeznek, vagy szállodában recepciósok - ti hogy jutottatok ilyen munkához?
Figyelt kérdés
Előbb megvárok pár választ, utána kifejtem, miért kérdezem ezt.ápr. 30. 22:12
71/87 A kérdező kommentje:
De mi tud rossz lenni egy önéletrajzban, értelemszerűen a feltüntetett tapasztalatokon kívül? :D Hogy kék vagy barna a betű, vagy micsoda? Ezt annyira sokaktól hallom, de sosem értettem.
máj. 3. 14:54
72/87 A kérdező kommentje:
Egyébként remélem, elfogadtad az ajánlatot, szerintem egy ilyen mindenkinek az álma.
máj. 3. 14:55
73/87 anonim 

válasza:

Részletesen ki kell fejteni miket csináltál az adott munkahelyeken. Nem csak azt kell odaírni mit dolgoztál, hanem miket tanultál stb.
74/87 anonim 

válasza:

73# felesleges, a kutya nem olvassa el.
Pofára megy, tapasztalatra, meg végzettségre. De ott is kell valami plussz ami kiemel a többi ugyanolyan közül.
Kb. ebben a sorrendben.
77/87 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem rossz ötlet, eddig erre nem gondoltam így. Eddig kínosan ügyeltem arra, hogy csak a cégnév és a "főbb feladatok" lista szerepeljenek az önéletrajzban, a pozíció nem, de valóban, egy szöveges összefoglalás talán jó lenne. Azt még inkább lehetne úgy karikírozni, hogy ne egyszeri betanított biorobotnak hangozzak. Szerintem mondjuk továbbra is az fog számítani minden ilyen helyen, hogy hány jó pozícióba juttatták be ismerősök az embert, meg hogy most kit ismerek, de ha csak 10%-kal növeli az esélyeimet, már megéri.
máj. 3. 18:37
78/87 anonim 

válasza:

Egyébként szívesen segítek felfaszázni az önéletrajzod, ha elküldöd.
79/87 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felajánlást! Egy személyes adatok nélküli verziót elküldök privátban.
máj. 7. 10:20
80/87 anonim 

válasza:

Ne akarj ilyen helyen dolgozni kérdező, hidd el. Tényleg! Boldogabb életed lesz, ha nem mászol bele ebbe az undorító, belterjes szállodás világba. Nem éri meg. Becsüld magad annyira, hogy egy értelmes munkát keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!