Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A GasPipe AI átverés?

A GasPipe AI átverés?

Figyelt kérdés

láttam hirdetésekben, 101000 forintot kell befizetni van saját weboldala.

Átverés-e?

2025. jún. 29. 13:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Keress rá a webinar universe csalásra…

Ugyanaz a cég/csapat csak a név változott

2025. júl. 2. 16:51
 22/26 A kérdező kommentje:

Istenem ezek

🤣.

2025. júl. 2. 17:47
 23/26 anonim válasza:
100%

Sziasztok

Poénból regisztráltam. :)

Kiss Angéla hívott, +3620 594 51 99 számról

Halgattam kb. 10 percet. Beszéltettem.

Ostoba hangvétel. Olvasssa a szöveget. Hadovál mindenről, össze-vissza beszél. Szerintem ő sem érti.

Kérdezte, hogy mit dolgozom :)

Mondtam neki hogy BRFK csalás elleni osztályán vagyok nyomozó. :)

Erre ő folytatta, (kb. ennyi esze van)

AURORA TRADE a cég , Budapest, Szabadság tér 7. (szerinte)

Folyamatosan győzködött, hogy ők rendesek és küldi a linket, ahova lépjek be és utaljak.

Mondtam, hogy Pay-Pal van csak, azzal tudok biztonságos tranzakciót végezni :)

Erre letette :)

Vigyázzatok nagyon!

NINCS INGYEN EBÉD!

Nincs ilyen cég. :)

2025. júl. 15. 12:20
 24/26 ozsairam válasza:
Én is sokat gondolkodtam, és nyomoztam az ügyben, olyan hihető, főleg az AI technológiával készített Szíjjártó Péter beszéde, hogy 2 helyre jelentkeztem, de nem fizettem sehol. Nekem egy 20-as telefonról jelentkezett egy csaj, mondtam neki, majd gondolkodom egy hétig. Ez volt a szerencsém. Itt most ezen az oldalon végleg eldőlt, hogy ezek csalók. Meg kell hagyni, jól csinálják.
2025. okt. 12. 19:40
 25/26 vctor válasza:
Természetesen kamu, és senki sem adja a nevét a "riport"hoz, de nem is élnek sokáig az ilyen típusú hirdetések - ill.sehol egy hús vér ember aki ezzel pénzt keresett volna (leszámítva a hirdetőt, aki nem igazán utolérhetető)- nem véletlenül...
2025. nov. 6. 10:32
 26/26 anonim ***** válasza:
"Kiss Angéla" eltűnt telegramról is.
2025. nov. 6. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért van ennyi kamu álláshirdetés mindehol?

Tesco,Lidl,Pratiker,Media Markt hónapokig hirdetnek és semmi visszajelzés jelentkezésekre.

A giggle alkalmazás ami alkalmi munkákat hirdet mennyire megbízható ugye nem kamu és átverés ez becsapás!?

Kérnek valami bemutatkozó videóit is azt láttam ha egy valaki ráakad egy álláshelyre, munkahelyre ami őt érdekli. Valaki jelentkezett már ezen keresztül alkalmi munkára itt!?

A Tik-Tokon lévő otthoni munkaajánlatok-digitális marketing megbízhatók-e vagy átverés?

Mindegyiknél be kell fizetni egy csomagra.Kérik a kommenteket,aztán küldenek infókat.

Ezt a webdesigner szakmát tényleg érdemes választani vagy ez megint csak egy átverés a sok közül?

Szerintem ami keresett, jól fizető és könnyű szakma azt nem facebook-on szokták reklámozni meg tanfolyamot hirdetni, hanem az ember egy Bsc IT diploma után sajátítja el magának autodidakta módon az érdeklődése alapján.Nyugi, lehettek őszinték, nem leszek konkurencia...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!