A GasPipe AI átverés?
láttam hirdetésekben, 101000 forintot kell befizetni van saját weboldala.
Átverés-e?

válasza:Keress rá a webinar universe csalásra…
Ugyanaz a cég/csapat csak a név változott
Istenem ezek
🤣.
Sziasztok
Poénból regisztráltam. :)
Kiss Angéla hívott, +3620 594 51 99 számról
Halgattam kb. 10 percet. Beszéltettem.
Ostoba hangvétel. Olvasssa a szöveget. Hadovál mindenről, össze-vissza beszél. Szerintem ő sem érti.
Kérdezte, hogy mit dolgozom :)
Mondtam neki hogy BRFK csalás elleni osztályán vagyok nyomozó. :)
Erre ő folytatta, (kb. ennyi esze van)
AURORA TRADE a cég , Budapest, Szabadság tér 7. (szerinte)
Folyamatosan győzködött, hogy ők rendesek és küldi a linket, ahova lépjek be és utaljak.
Mondtam, hogy Pay-Pal van csak, azzal tudok biztonságos tranzakciót végezni :)
Erre letette :)
Vigyázzatok nagyon!
NINCS INGYEN EBÉD!
Nincs ilyen cég. :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tesco,Lidl,Pratiker,Media Markt hónapokig hirdetnek és semmi visszajelzés jelentkezésekre.
Kérnek valami bemutatkozó videóit is azt láttam ha egy valaki ráakad egy álláshelyre, munkahelyre ami őt érdekli. Valaki jelentkezett már ezen keresztül alkalmi munkára itt!?
Mindegyiknél be kell fizetni egy csomagra.Kérik a kommenteket,aztán küldenek infókat.
Szerintem ami keresett, jól fizető és könnyű szakma azt nem facebook-on szokták reklámozni meg tanfolyamot hirdetni, hanem az ember egy Bsc IT diploma után sajátítja el magának autodidakta módon az érdeklődése alapján.Nyugi, lehettek őszinték, nem leszek konkurencia...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!