Kiskutyát egyedül lehet hagyni délelőtt? Iskolás vagyok, és nem érek haza csak fél2-2 között.
Hát, nem tudom, mivel jártok jobban, a kert vagy a lakás tönkretételével, de az utóbbi legalább jobb lenne a kutyának.
Egyrészt kölyköt nem lehet kicsapni az udvarra, másrészt vizslát nem lehet kinn tartani télen és nem azért, mert elnyámnyilásodik, hanem mert rövidszőrű. Ha állatvédő vagy, biztosan láttál már több tucat emiatt elkobzott vizslát, szóval nem tudom, ezt hogy gondoltad.
nem az idő miatt nem szabad kitenni,te nagy állatvédő...
a szocializáció,mint olyan,mondd neked valamit?
Egy kölyökkel,akit 8 hetesen most szakítasz el az alomból nem lehet ezt csinálni.Neki kell valaki,aki helyettesíti az anyját és a tesóit egy darabig,amíg meg nem szokja az új környezetet.
Ettől nem nyámnyila lesz,hanem normális.Ahogyan te tervezed,attól stresszes,szorongós és pánikolós kutya lesz...
Kb. mintha egy 2 hónapos csecsemőtől elvárnád,hogy legyen egész nap egyedül...
"Állatvédő" létedre tanulhatnál 1-2 dolgot a kutyanevelésről.És legalább 1 hétig legyen vele valaki otthon.
Jaaa.hogy állatvédő létedre szaporítótól vásároltok kölyköt?
Gratulálok!
Nem az lesz a legnagyobb bajod,hogy hol tartsd...hanem az orvosi számlák,vagy esetleg,hogy miért nem vizslának néz ki...vagy miért ösztönhiányos,vagy ideggyenge...
És a törzskönyvét, amiben az áll, hogy "magyar vizsla" is megellette az anyja vagy mi?
És még te vagy az állatvédő...Istenem.
Menhelyen még nem jártál még, hogy onnan hoznál szaporított kutyát?
törzskönyv,szerződés,egészségügyi garancia?
nagyon sokat kell még a tenyésztőkről tanulnod állatvédőkém..most járulsz hozzá a magyar vizslák gyengítéséhez...olvasd el,mi a különbség a tenyésztő és szaporító között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!