Én vagyok akiben a hiba van? Anyós-sogőrnő vita elviselhetetlen!
40-es!
Egyébként tudod, hogy mi a kemény fizikai munka? Vagy csak láttál ilyet?
Lehet, hogy elkerülte a figyelmed, de a munka mellett a férj az építkezésen is kiveszi a részét. Azért az egy kicsit leszívja az ember erejét annyira, hogy hazaér, eszik, iszik, fürdik, és ledönti a lábáról a fáradtság. Nem még nekiáll mosogatni... Nem kéne, hogy "csicska hopp" üzemmódban működjön egy férj.
A feleség is megpróbál helytállni, ahogy olvasom, sikerül is, csak a kétoldali cseszegetéstől megtelt a hócipője, és egyre jobban romokban van az önbizalma.
Nem az volt a lényeg, hogy apu segít vagy sem.
40es, a hajnal 5kor elinduló és este 6kor hazaérkező férjed mosogat mindig? Én ezt le sem írnám.
Amúgy kedves adminok, hova lett a hozzászólásom? Tegnap még megvolt, ma meg se híre, se hamva.... Nem voltak benne vulgáris szavak, ne sértegettem senkinek az anyját, csak a kérdezővel értettem egyet - aha, hogy valószínűleg így jönnek ki ezek a nagyon érdekes százalékok, most már értem. Miért kellett törölni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!