Kéne fizetni a barátnőmnek a reszibe kajába? Sokat van nálunk
Barátnőm péntektől hétfőig(innen megy dolgozni is ha ugy van) nálunk van.plussz hétköznap is 2-3 napot. Azért vagyunk többet nálunk mert nekem van külön szobám,neki meg nincs,meg ők sokkal szegényebbek mintmi. Majdnem az egész fizetését oda adja az anyjának,holott alig van mondjuk otthon,de máshogy nem tudnának megélni.
Tesóm is otthon lakik a barátnőjével,meg a közös gyerekkel és ő szólt be h az én barátnőm mkor akar beszállni a költségekbe. Én nem akarok szólni ez miatt a barátnőmnek,gondoltam majd én kifizetem,de nem tartom igazságosnak. Én egymagamra fizetek 40.000Ft-ot,plussz étkezési utalvány,míg bátyámék 3ad magukra adnak 50.000FT-ot. És ebbe benne van minden,rezsi meg kaja. Anmyám is azz mondja h vmit adhatna a barátnőm,mert sokba kerül ennyi embert elllátni. Azért ott a bátyám,a barátnője,meg a kisgyerek(5 éves,eszik rendesen mindent) alig adnak vmit,Pedig mindketten dolgoznak,én meg oda adok 40.000Ft-ot meg a 10 ezres kajajegyet,és akor még fizetnem kéne mert a barátnőm ha itt van megeszik egy tányér ételt? Nem is eszik sokat. meg mostanában én szoktam kevesebbet enni,3 tányér helyet csak 2őt eszek,és ő jóformán az án részemet eszi meg. Vizet se használ sokat,mert egy vízbe szoktunk fürdeni. a villynat meg ha nem lenne itt akkor is égetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!