A férjem nem ért haza és félek valami baja kett?
Éjjeli műszakos, nemrég kellett volna hazaérnie. Nagyon félek hogy baj van. 3 kisgyerek várja haza. Volt már olyan hogy lekéste a buszt, de a telefont mindig fel szokta venni. Most hivtam 10x de nem veszi fel :(
Tegnap semmi veszekedés mwg semmi nem volt hogy esetleg ne jönne haza bár ez nem rá vall amugy sem. Félek hogy baja van. Ugye nem? Hiába várom hogy hazajöjjön mert ő bent van a várisban, ott dolgozik, ide meg alig járnak buszok szóval nem fog csak ugy betoppanni. Nagyon ideges vagyok már remegek
Még mindug semmi :( Már kitakaritottam kinomba, nem tudom mivel vonjam el a figyelmem :( Vagy 7re kellett volna hazérnie vagy fél 8 körül. Attol függ melyik busszal jön.
Lenne busz dél körül de 1kor meg indulnia kéne vissza...
Nem bántottad meg valamivel? Bizonyos férfiak ilyenkor tudnak idióták lenni.
Az én férjem egyszer már majdnem elérte ilyennel, hogy váljunk (őszintén, nem is tudom már, hogy nem tettem meg).
A barátnőmet, és engem kísért le szeghalomra koncertre - bár egyikünk sem kérte -, majd hisztériás görcsöt kapott hogy nekünk nem volt jó a sörsátor mellett és előre nyomultunk, hogy miért kértem számon, miután megígérte hogy készít képeket és végül természetesen sz@rt az egészbe, majd a banda után mentünk autogramért ahelyett hogy rögtön őfelségének bókoltunk volna, amiért hőseiesen túlélte a megpróbáltatásokat...
Mire visszaértünk, nem volt sehol.
Nála volt minden pénzünk és a telefonjaink felvigyázásra, idegen terepen voltunk, az éjszaka közepén egy fesztiválnyi részeg férfi társaságában...
Csoda, hogy emlékezetből visszataláltunk a szállásra. Az ajtó tárva-nyitva, az értékeink leb@.zva az ágyra, ő fogta magát, és emiatt a hajnali vonattal hazautazott anyucihoz.
A telefont napokig nem vette fel, még én voltam idegbajos, hogy hátha történt vele valami...
Megvan :D
Elaludt szegény :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!