Tudnátok segíteni? Én is és a kislányom is szeretné, hogy kibéküljek a férjemmel.
Úgy fèl ève mentünk szèt, mind a ketten hibásak voltunk. Èn nagyon beletemetkeztem a munkába ès a gyereknevelèsbe ès őt elhanyagoltam.
Jelenleg kapcsolatban èl, de ahogy èn jobban nyitottam felè, úgy èrzem hogy ő is jobban nyit felèm.
Nagyon szeretem őt, szeretnèk vele kibèkülni ès tiszta lappal kezdeni mindent.
Mit tudnátok tanácsolni ezzel kapcsolatban?
1. az, hogy a kislányod mit akar, tök nem lényeges, neki ebbe semmi beleszólása nincs
2. 2,5 év alatt 3x dgtatok?! Hát, nem kell csodálkozni, hogy mást keresett
3. a férjed ennek ellenére eléggé szmét, mert előbb válnia kellene - vagy legalábbis beadni a keresetet -, és csak utána mást krni
Nem valóban nincsen beleszólása de mègiscsak az apjáról van szó.
Azon, hogy ez megtörtènt nem is csodálkozom, a hibáimat beismerem ès nem is sajnáltatni jöttem magam.
Az pedig, hogy egyikünk sem adta be a válókeresetet, számomra pozitív dolog.
Első válaszoló vagyok. Én is nagyon remélem, hogy összejöttök! Neki melletted a helye, főleg, ha szeretitek egymást. A kiscsaj meg majd keres magának gyerektelen palit, túl fogja élni.Az már legyen az ő baja.
Nektek sok sikert kívánok, remélem, rendbejön közöttetek minden! csak innentől figyelj arra, hogy ne a gyerek legyen mindennek a középpontja, mert ő csak átutazóan van, úgyis egyszer elmegy otthonról, saját családja lesz.Neked pedig a férjed mindig melletted lesz, ha minden jól megy, és ezentúl rá is sokat figyelsz. Szívből kívánom, hogy így legyen! Hajrá! :)
Én is remélem, hogy összejöttök!
Majd írd meg!:)
Nem is vesztegettem sokáig az időt, felhívtam hogy holnap van-e kedve velem vacsorázni, beszèlgetni.
Rögtön bele eggyezett, hát várom a holnapi fejlemènyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!