Ekkora probléma ez, hogy nem akarunk nyaralás alatt az unokatestvéremmel és a családjával egy légtérben lenni?
Isten igazából nem is akartam, hogy közös nyaralás legyen de végül bele mentem. Mondtam akkor is, hogy okè menjünk együtt de legyünk külön.
Olaszországba megyünk egy hotel apartmant neztünk.
De erősködtek, hogy apartmant vegyünk ki mert úgy olcsóbb.
Mondtam, hogy már mikor beszèltünk róla akkor mondtam hogy nem akarok egy lègtérbe lenni, legyen meg mindenkinek a magán szférája stb.
Most megy a sèrtődès, hogy én jól kicsesztem velük...
Amúgy az olcsóbb az 8e ftot jelent, de így nincs benne a fèlpanzió.
Pont ez az, hogy mikor foglaltuk volna a szállást akkor jött ez hogy ők úgy gondoltak hogy az apartmanba megyünk mert ólcsóbb. Mikor előtte már megbeszéltük, hogy nem így lesz.
Nem gondolom, hogy alvásnál a 30 fokba gáz.
Lehet neked ruhában kènyelmes, nekem anélkül.
Màr nem tudom miért lenne hiszti.
Ha bunkó lennék, lefoglalnám ott a szàllast ahol akarom és őket meg letojnám.
Na jó, a nem tudom, hány nicken író hisztizős troll kedvéért lefordítom:
- rokon felvetette, hogy közös nyaralás legyen
- kérdező nem akarta, de végül rábólintott, azzal a feltétellel, hogy külön szobájuk lesz
- rokon felvetette, hogy mégis legyenek hatan egy szobában
- kérdező erre már nem bólintott rá, mert már korábban is jelezte, hogy ezt nem
- rokon rinyál és manipulálni próbál.
Az, hogy a közös nyaralásba beleegyezett, nem jelenti, hogy a közös szobába és egymás nyakán élésbe is.
Kérdező, foglaljatok külön apartmant, legközelebb meg ne menjetek bele a közös nyaralásba se, ha ennyire idegesítő rokon akarja.
Szia!
Szerintem nagyon gyorsan tisztázzátok a helyzetet, mert ez így nem nyaralás lesz, hanem rémálom. 2 helység 6 főre szerintem kevés. Az egy fürdő is necces, főleg, ha wc is bent van. Ki alszik a nappaliban, a másik család átvág rajta a wc-re? Már technikailag is felvet a dolog problémákat.
Kellene külön kulcs is mindenkinek, hogy ne legyetek 'összenőve'.
8e Ft. pedig semmi, a félpanzióval meg tényleg pihennétek. Reggeli vacsi megoldva, nem kell üzleteket keresni, főzni, éttermeket vadászni. Egy normál éttermi főfogás inkább 20 euróhoz közelít/fő + az ital.
Ha megsértődtek, így jártak, esetleg vázold fel a technikai nehézségeket, ha nem jó a 2 szoba (vagy nekik a külön apartman) menjetek egyedül. Amúgy lehet, hogy a közös apartmannál ti járnátok rosszabbul, ha ők 8e-ért pattognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!