Szülőnek lehet beleszólása a kapcsolatba, ha a leendő páromnak egészségügyi problémája volt?
Az a helyzet, hogy benne vagyok már egy adott életkorban is, már 30 felé, de még nem vittem haza senkit bemutatni otthon, mert nem volt olyan jelöltem.
A leendő páromnak volt egy egészségügyi műtétje, ami miatt, ha babát szeretnénk majd, van egy rizikófaktor.
Tehát nem átlagos a férfi ebből a szempontból. Erről nem is számoltam be itthon.
Én viszont megszerettem őt és én elfogadnám ezt úgy érzem.
Itthon viszont nem merem megmondani, mert lehet, hogy nem néznének rám jó szemmel és lebeszélnének a férfiról, esetleg nem is szeretnék látni.

A párod eü. problémája egyáltalán nem tartozik a szüleidre.
"ha babát szeretnénk majd, van egy rizikófaktor"
Ezt nem egészen értem. Kisebb az esélye, hogy teherbe ejt téged?
Gondolom nem arról van szó, hogy fejlődési rendellenességre nagyobb az esélyetek.
Nagyobb gondnak érzem, hogy te közel 30 évesen úgy érzed, hogy a szüleidnek be kéne számolnod erről.
Még nem váltál le a szüleidről, és ez sokkal nagyobb baj, mint a párod eü. problémája.

Velem annyi lehet a probléma az említett pasi kifogásban, hogy kevés helyre járok, ahol ismerkedni tudnék.
Naná mert 30 évesen még a szüleid 16 évesnek néznek és kezelnek,te meg hagyod szorongsz rettegsz h jaj mit fognak szólni bélához,mint vmi 13 éves kis kamasz,titokban,.. Nem érted mi a valódi baj a fő probléma a szüleid és te kapcsolatod,előbb válj le érzelmileg,legyél felnőtt nő, aztán pasizz..

Basszus, hát nem úgy kell bemutatni, hogy "ő itt Jóska, és amúgy impotens". Örülj neki, hogy megtisztelt a bizalmával és elmondta a problémát, bármi legyen is az, de kettőtökön kívül nem tartozik senki másra.
Az pedig, hogy a szüleidnek engedsz-e beleszólást a párkapcsolatodba, az ennyi idősen kizárólag tőled függ. (A helyedben nem tenném.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!