Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon, hogy...

Hogy mondjam el otthon, hogy cigizek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és 2015 nyarán kezdtem el cigizni, mert minden ismerősöm is cigizett, és mindig megkínáltak. Cigire még kb 2-3x költöttem pénzt, mert mindig adtak. De nem folyamatosan dohányzom azóta, mert volt olyan hogy hetekig nem, aztán 1-2 szál. De mostanába suli után mindig elszívok 1-2 szálat (osztálytársak adják). Na és a lényeg: Voltam az egyik haveromnál, aki lazán cigizett otthon az annyjával, engem is megkínáltak (mielőtt valaki jönne nem, nem etnikumok, és nem is zúrős család, a fiú jó tanuló, versenyekre jár, normális családja van) és az annyjával cigiztem a teraszon.. Szóval elgondolkodtam azon, hogy talán el kéne itthon mondanom (apum nevel) Apám húgától tudom, hogy apum 14-15 évesen kezdte a cigizést, és 45 évesen szokott le egyik napról a másikra. Szóval ilyen szempontból szerintem megértené, viszont amikor szóba jött és mondtam hogy az osztályom nagy része cigizik, akkor mondta mert buták, meg honnan van pénzük rá, hogy veszik meg stb. Egyszóval nem tudom mit csináljak elmondjam-e neki, vagy ne mondjam el? Azon is gondolkodom, hogy lehívok pár haveromat hozzám hogy az udvaron gyújtsanak rá apám szeme láttára, és engem kínáljanak meg egy slukkal. Ti elmondanátok?

2016. febr. 28. 17:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Mert láttam, hogy a haverom annyja is tudja, és úgy könnyebb nem kell bújkálni.
2016. febr. 28. 18:33
 12/27 anonim válasza:
3%

Jaj kisfiam! Ma még csak 1-2 szál ingyen, holnap félévente fű, mi lesz holnapután?

Az apád helyében szíjjal vagy pálcával tanítanálak Mózesre.

16/F

2016. febr. 28. 18:39
 13/27 A kérdező kommentje:
Ha leugranál az 5. emeletről az IQ-dra, akkor nem hiszem hogy túlélnéd, kedves utolsó.
2016. febr. 28. 18:41
 14/27 anonim válasza:
5%
Te asztán okos vagy ,hogy rászoktál a cigaretára!
2016. febr. 28. 18:41
 15/27 anonim válasza:
0%
Holnap uttánn koka kolla? Nem cukórmentes .
2016. febr. 28. 18:43
 16/27 anonim ***** válasza:
Te most trollkodsz vagy tényleg ilyen nyomorék vagy kedves válaszoló?
2016. febr. 28. 18:47
 17/27 anonim ***** válasza:

Én is szíjjal kapnék ilyen miatt, szóval nem mondanám el. De ha nálatok nincs verés meg ilyenek, akkor végülis miért ne.

16 F

2016. febr. 28. 21:20
 18/27 anonim ***** válasza:
Mi van? Te most 15 éves gyerekként otthon akarsz cigizni? 2 nagy sallert kapnál.
2016. febr. 28. 21:25
 19/27 A kérdező kommentje:
az udvaron miért ne? Nagyon nagy kertünk van.
2016. febr. 28. 21:32
 20/27 Egyenes út ***** válasza:
Miért nem gyújtasz rá bent?Milyen cigit szívsz?:)
2016. febr. 28. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!