Magára lehet hagyni egy 6.5 és egy 5 éves gyereket. Nyáron 3 hét hétköznapjain 1 órára?
Wow,engem 6 éves koromtól mindennap pár órára otthon hagytak.Fél kettő körül otthon voltam suli után és csak 6-ra jöttek.Még telefon sem volt.Nem volt probléma,elvoltam,mikrót használhattam,máshoz nem érhettem.
Nem értem miért problémáznak ennyire mások :(
Egy 6,5 éves gyerek már általános iskolában elsős lehet, nehogy már ne lehessen magára hagyni egy órára. Mármint ez gyerek függő, de szerintem egy közepesen értelmes 6,5 éves gyereket bőven egyedül lehet hagyni. Hát mi ennyi idősen egyedül mentünk haza az iskolából, aztán ha nem volt senki otthon, akkor bementünk a saját kulcsunkkal, aztán nem robbantottuk fel magunkat és ez nem 100 évvel ezelőtt volt, mert csak 23 éves vagyok.
De ha szerinted van a feleséged szerint nem megoldható, meg már amúgy is intéztél valakit, akkor mindegy.
A 6 eves, sot mar az 5 is elegge ertelmes hogy megjegyezzen par dolgot, koztuk hogy mit szabad es mit nem, minek mi lehet a kovetkezmenye, es hogy 1 orara lefoglalja magat. CSUPAN NEVELES KERDESE! de a legtobb szulo mindent rahagy, szegenynek nehogy seruljon a kis lelki vilaga, meg biztos pszihopata lesz ha raszol hogy pakoljon el maga utan...
Sokaknak ez ujdonsag lesz, de a szulo nem disznek van hanem hogy NEVELJE azt a gyereket. Egy gyereknek mar meg lehet tanitani hogy a gaz, viz, villany, gyufa, stb nem jatek, csak le kellene ulni es beszelni vele. Es ezek utan nem lesznek a hirekbe gyujtogatos meg ablakbol kiesos gyerekek.
Es a cseresznye a tortan: engem 2 evesen hagytak egyedul tobb orara, sot 15 evesen aludtam az erdoben a 8 eves ocsemmel, tobbszor is, nem lett semmi bajunk, mert meg lettunk tanitva hogy mit szabad, hogyan kell tuzet rakni anelkul hogy felgyujtsuk a fel erdot es a szuleim biztak abban hogy nem a falnak beszeltek. es lass csodat, a mai napig ep es egeszsegesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!