Csak szerintem bunkó dolog ez nővérem anyósától?
Nővéremék esküvőjét az anyósáék fizetik,és kijelenthették hogy nem vihetem a páromat akivel 5 éve vagyunk együtt és szeptemberbe lesz az eljegyzésünk csald elött is megtartva(kettesbe már megkérte a kezem),jövöre pedig nekünk is esküvő.
Az indok az hogy nem vagyunk házasok. Őszintén szólva nagon sértve érzem magam,egyrészt mert a lányuk alig pár hónapos kapcsolata ott lehet,másrészt meg nem értem nővérem miért nem áll ki mellettem. Ő azt mondja h mert hát anyósék fizetik,joguk van megmondani h kik mehetnek.
Már gondoltam rá,hogy el se megyek,de akkor meg az én szüleim akadnak ki. Ők azt mondják h egy napot kibirok a párom a nélkül. Pedig nem erről van szó,hanem h 5 éve együtt vagyunk,komolyan tervezünk és ő is ezáltal a családhoz tartozik.
Ti mit tennétek a helyembe?
Biztos, hogy nem mennék el. A vőlegény testvére meg annak a "párja" sem házasok, ráadásul nem évek óta járnak, ő mégis ott lehet... ezek szerint csak rád vonatkozik ez a nevetséges szabály.
A nővéred se semmi, hogy nem áll ki a saját családtagjai mellett, nagyon boldog élet vár rá ilyen akaratgyenge emberként egy sárkánygyík anyós mellett. A szüleid reakciója viszont még ennél is megdöbbentőbb, magyarul a te jövendőbelid nem számít családtagnak.
Ezek után a saját esküvődre is csak a nővéredet hívd meg, hiszen neked se kötelességed az ő választottját elfogadni, ahogy ő sem fogadja el a tiédet.
Jézusom, komolyan fáj néha ez az oldal. Nem mennétek el a saját testvéretek esküvőjére, csak mert egy napra ki kell bújni a csávótok/csajotok se_ggéből?
A kérdező szerencsétlen nővérének nem elég hogy el kell viselnie a mérgező anyósát, de még a testvére is rúgjon bele egyet? Hát ez gyönyörű... Nem tudom hogy lehet úgy élni, hogy minden szaron halálra kell sértődni.
Szóval anyóspajtás a bunkó , ezért te a nővéredet bünteted? Elárulom ez a nap nem rólad szól, hanem a nővéredről. Senki nem kíváncsi a hisztidre.
Elmész, eszel iszol, bulizol egy jót, csávód addig kiruccan egy kicsit a haverokkal, vagy akármi és mindenki boldog. Ebben mi ilyen bonyolult? És nem kell ez a "hurr durr itt elvekről van szó" baromság. Itt egyszerűen hisztiről van szó.
Majd ha a te esküvőd lesz akkor majd ovis módjára bosszút állhatsz és akkor megnyugszik a kis lelked.
Tesóm csak azt mondja h mivel az anyósék fizetik joguk van megmondani ki mehet.
Elég sértő,hogy azért nem jöhet velem,mert nem vagyunk házasok. Holott a kezem már megkérte,összel lesz a családjaink elött is eljegyzési parti,jövö nyáron esküvő és 4 éve együtt is élünk. Szerintem családtag ő is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!