Melyik a legerősebb/legjobb gyógyszer fejfájásra vény nélkül?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kinek melyik vált be és kb mennyire feszítette meg?
Sziasztok! 1,5 hónapja kardiológia vizsgálaton észrevették , hogy a bal billentyűm kicsit jobban kileng, és elvileg ezért magasabb a pulzusom , erre Concort írtak fel amiből este felet kellett beszednem. A Concortól szédültem és többször volt szívritmus zavarom is,...
Esetleg több féle gyógyszer amiket ha egyszerre veszek be akkor ütnek ki.
Szóval: Be akarok szerezni altatót mert néha nem birok aludni. Nem vagyok othon bennük, nem is ismerek eggyet se. A lényeg amit fent leírtam mert nem akarok dokihoz e miatt menni. Tudom szűkszavú voltam, de nm jut eszeme több és ha van kérdés válaszolok. A válaszadókat felpontozom :)
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen (nem vényköteles) gyógyszerek vannak fejfájás ellen, amik a legkevésbé tartalmaznak káros anyagokat. Nem igazán szeretek beszedni szintetikus anyagokat, de ugye azt sem szeretem ha fáj a fejem. Az aszpirin amúgy még beleférne, de az meg nem igazán szokott hatni..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!