A frontin nevű nyugtató, feszültségoldó tabletta rögtön hat?
Felírták, és kíváncsi vagyok, hogy amikor beveszem, utána kb egy órával már érzem a hatását, vagy hosszabb ideig kell szedni és folyamatos hatása van?
Köszi a válaszokat.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:én magamtól szedem, de szerintem nagyon gyenge...
ha nyugtató akkor 3-4 rudotel avgy riovtril 6-8 mg

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyomorideggel, idegességgel, szorongással küszködöm és nagyon sokszor van rossz hangulatom. Elég sok minden történt az elmúlt fél évben amit úgy gondoltam , hogy simán feltudom dolgozni, de nem.. és sajnos kb 3 hete tart ez a folyamatos idegeskedés..szorongás.Ma reggel...
3 évvel ezelőtt volt egy ilyen időszak az életemben amikor minden ok nélkül szorongtam, s ez már elmúlt bármiféle gyógyszer segítsége nélkül.Most ez az időszak megint ismétlődik az életemben.Borzasztó érzés..elviselhetetlen.Ha szedem a hovát mennyi idő után várhatom a...
Lehet hülye kérdés, de érdekelne a válasz. Apámnak van egy XANAX 0,25g tablettája, és mivel nekem 1 hét múlva lesz szóbeli érettségim, és mivel én elég szorongós vagyok, úgy gondoltam, jól jönne egy kis enyhe nyugtató. Szóval az a kérdés, hogy bevehetem azt a xanaxot...
Kávé, energiaital.. ilyeneket ne írjatok légyszi. Tehát ilyesmire gondolok, hogy pl. MagneB6. De ezen kívül kinek mi volt hatásos? Köszi a válaszokat!
Ha igen, mennyit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!