Hipnózissal fel lehet idézni régi, rossz emlékeket?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem egyedül élek és aggódok hogy probléma lenne belőle
Úgy érzem, hogy elvéreztem (nem adtam még fel,de nagyon sok ideje nem járok sikerrel) ,nem tudok kitörni az állandó rossz kedvből.. Nem értem az egészet. Mindenem adott a boldogsághoz. Van családom, szép és új házban élek, a munkámat imádom,minden nap szívesen...
Az elso almomban az volt hogy elvileg 2kutyam volt de en csak 1rol tudtam es amikor elmentem az allatt orvosoiz megtudtam hogy elaltattak a masik kutyat es ja elkezdtem sirni es haza mentem majd befekudtem az agyba es tovabb sirtam aztan a masik almomban meg Azt...
Nem tudom mitől, 1-2 napja lehangolt és rosszkedvű vagyok, pedig semmi okom rá. Ezen kívül nagyon sokat alszom, van hogy 10-kor már lefekszem, eégészen 8-ig alszok de ebéd után már álmos vagyok, sőt egész délután is. Valakinek volt már ilyen? Mi okozta? Nem jövök...
Úgy értem, mikor az emberben bujkál valami vírus akkor ilyen rossz fura közérzete van.
(letargia,rossz közérzet)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!