Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hipnózissal fel lehet idézni...

Hipnózissal fel lehet idézni régi, rossz emlékeket?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár minek? Az ember gyötrődik eleget, inkább elásni kéne. Nem azt mondom hogy dugjuk homokba a fejünket, de ha valami zavar úgyis eszedbe jut és kibeszéled. Ha meg túl vagy rajta ne rágódj tovább. Egyébként a hipnózis jó arra hogyha amnéziád van, bár ebben az esetben jót is rosszat is fel kell idézni. Ha rosszból több van, hát Istenem... Ez van. Drukkolok hogy a legjobb döntést hozd.
2021. márc. 10. 00:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Bírósági ügy miatt kellene. Fiatalkori bántalmazás.
2021. márc. 10. 00:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ne feledjük, hogy azok az emlékek már hibásak lesznek. Te nem azt a pillanatot fogod látni, hanem annak egy részét. A másik részét átírja az agyad, hogy meglegyen az összkép. A fele ilyenkor hallucináció, a másik fele a te emléked.
2021. márc. 10. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor érdemes. Ha ezzel börtönbe juttatsz egy bűnözőt akkor mindenképpen.
2021. márc. 10. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz ezzel.
2021. márc. 10. 00:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. márc. 10. 22:08
 7/7 anonim válasza:
Végül hogyan döntöttél? Nekem sok emlékem nincsen meg, így gondolkozom azok visszahozatalán, hogy talán hipnózossal sikerülne.
2023. ápr. 22. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Nem tudok kitörni az állandó rossz kedvből...?

Úgy érzem, hogy elvéreztem (nem adtam még fel,de nagyon sok ideje nem járok sikerrel) ,nem tudok kitörni az állandó rossz kedvből.. Nem értem az egészet. Mindenem adott a boldogsághoz. Van családom, szép és új házban élek, a munkámat imádom,minden nap szívesen...

Elkéne mennem dokihoz?

Az elso almomban az volt hogy elvileg 2kutyam volt de en csak 1rol tudtam es amikor elmentem az allatt orvosoiz megtudtam hogy elaltattak a masik kutyat es ja elkezdtem sirni es haza mentem majd befekudtem az agyba es tovabb sirtam aztan a masik almomban meg Azt...

Mitől lehet rossz a kedvem, miért vagyok így?

Nem tudom mitől, 1-2 napja lehangolt és rosszkedvű vagyok, pedig semmi okom rá. Ezen kívül nagyon sokat alszom, van hogy 10-kor már lefekszem, eégészen 8-ig alszok de ebéd után már álmos vagyok, sőt egész délután is. Valakinek volt már ilyen? Mi okozta? Nem jövök...

Szorongás okozhat olyan tünetet mintha beteg lennél?

Úgy értem, mikor az emberben bujkál valami vírus akkor ilyen rossz fura közérzete van.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!