Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Atarax gyógyszer nektek...

Atarax gyógyszer nektek segített (el)alvásban?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék altatót se benzokat (nyugtatókat) szedni, ezért az orvos ezt javasolta. 10/6x el tudok aludni, de nagyon sokszor ébredek fel éjszaka. De van, hogy elaludni se tudok… nektek segített ez a gyógyszer?

2023. máj. 7. 10:56
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Atarax + komló + citromfű + melatonin jók alváshoz. Kombinálva érdemes szedni ezeket..
2023. máj. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Normális a magas pulzus antidepresszáns szedésénél?

Duciltiat szedek 120 mg-ot 6 napja, előtte 1 hónapig 60 mg-ot szedtem. Mióta fel lett emelve 120-ra magas a pulzusom 90 felett vagy 106-110 körül. Bisoprololt is szedek magas pulzus, tachycardia miatt de most nem viszi le a pulzusom. Ez lehet veszélyes a szívre vagy...

Mit lehet tenni a halálvágy ellen ha a gyógyszer sem segít?

Szedek gyógyszert és még mindig azt érzem, hogy meg akarok halni. Megpróbálni még nem mertem de nem nagyon van örömem az életben, nem látom az értelmét se. Tudom, hogy nem leszek gazdag, sikeres, nem lesz családom, mert zárkózott vagyok és nem bízok az...

A skizofréniát a gyógyszerek alapozzák?

Úgy értem attól függ hogy van a beteg hogy épp milyenfajta antipszchiotikumot szed? én 15 éves korom óta vagyok diagnosztizálva skizofréniával. 32/F

Lehet baj ha 1 napig nem veszem be az antidepresszáns gyógyszeremet?

Holnap étterembe mennénk, szülinap ünneplés stb. és innák egy kis alkoholt és nem akarom a gyógyszer mellékhatásait érezni pl. gyomorfájás, magas pulzus, étvágytalanság 😕 Ha 1 napig nem szedem lehet baj pl. elvonási tünet, rosszullét? 30 napja szedem Duciltia 120 mg

A nehezebb napokon szedhetek több gyógyszert?

Tegnap anyám lekicsinylően beszélt a gyerekkoromról. Nem értette, hogy milyen súlyos volt. Nagyon zavart és sértett. Egy regény formájában öszegeztem neki nagyjából, hogy mi volt. Lásson tisztábban. Akkor már azt mondta, hogy a szíve szakad meg és megérti, hogy miért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!