Öngyilkossági gondolatok... Valaki küzd ezzel?

válasza:Persze. 4 éve. És egyszer úgyis megunom... Már rég meg kellett volna tennem,csak kínzom magam ezzel az élettel.
Gyógyszereket szedek, pszichiáterhez járok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Évek óta csak egy szenvedés számomra a nyár, utálom, gyűlölöm, úgy ahogy van. Már előre rosszul vagyok, ha meglátom hogy ha 32-33 fok feletti hőmérsékletet jeleznek. A 2022-2024 közötti nyarak borzalmasak voltak, a tavalyi még elviselhető volt, sokat esett az eső és...
Mit lehet kezdnei azzal, ha csak akkor tudsz együtt lenni valakivel, ha ennyire szerelmes vagy? Tudom hogy nagyon rossz a karmám, főleg a szerelmi karmám, de ez ami most történeik már sok a gyenge idegrendszeremnek.... Hiába tudom hogy semmi esélyem normális...
A kapcsolatunkban a részemről való bizonytalanság váltotta ki a problémákat. Pánikolt, egyre közelebb jött, majd megfojtott a szeretetével. Olyan személyes határokat lépett át, amelyekkel még magam sem tudtam hogy rendelkezem. Rengetegszer elhangzott az...
Nem néznétek le ezért? Pár éve együtt vagyunk,de én úgy érzem kisiklott az életem. A barátnőm szeret,de fiatalabb nálam 11 évvel. Nem tartom éretlennek,de mégis én vagyok a férfi és nekem kellene erősnek lennem. Úgy néz ki elvesztem a munkámat. Lakást bérlek,így azt...
Gondolok itt régebbi, akár próbálkozásig is, vagy jelenlegi letörtségből fakadó dologra. Van egyáltalán olyan lány aki képes ezt elfogadni? --------------------------------- Annyit még, hogy soha nem történne meg az, hogy öngyilkossággal való zsarolás, soha...
Igyekszem napi szinten foglalkozni vele, meghallgatni. Sajnos az egész életét a férjére építette fel, így most magasról esett. De a rossz döntéseit nem most akarom az orra alá dörgölni, hiszen beszűkült tudatállapotban van, nagyon szenved. A helyzet már menthetetlen,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!