Valami bevállt nyugtató ami receptől kapható? Pánik beteg vagyok és más ne segít. Játok pszihologushoz. De.

válasza:Xanax, de nem a sima ( az sokszor tobbet art, mint hasznal),hanem a nyelv alatti.
Borzalmas az ize, de 5p alatt hat kb;pontosan erre valo.
( borderline vagyok, gyakran szorongok es gyakran van panik rohamom)
Citromfű nyugtató.
Én hiperaktív vagyok, és sokszor veszek be nyugtatót, hogy lenyugodjak, és hat ;D
Nem tudom, hogy orvosi felírás (vagy minek hívják azt) nélkül is lehet venni azt (asszem igen, 85%), és úgy emlékszem, hogy Unikornis gyógyszertár és Benu gyógyszertárban (a kettő közül valamelyik, passz melyik) található.
További sok sikert! ;D
Cppxy!
Kapcsolódó kérdések:
Hol is kezdjem?! Talán az elején koraszülött vagyok 1kiló 20dkg al születtem.Szüleim elváltak...Az a gondom hogy nehezen megy a fejszámolás,elfelejtek dolgokat,nehezen tanulok,számítógép függő vagyok,Csinálok olyanokat hogy bámulok kb 5-6 percet mert jólesik.Olyan...
Nagyon nagyon izgulós vagyok, szó szerint rosszul leszek (hányinger, és ami rosszabb: hasmenés), próbáltam már mindent, hogy lenyugtassam magam ilyenkor, de egyszerűen nem megy... Ittam vizsgák előtt nyugtatós teakeveréket is, de nem segít. Múltkor vettem be egy szem...
10 éves lehettem az első rohamnál, úgy éreztem h elveszítem a kontrollt magam felett és bántom a szeretteimet nagyon megijedtem, ezt követően kórházba kerültem mert úgy éreztem fulladok, de nem találtak semmit(halál félelem, félelem attól, h elveszítem a tudatom kárt...
Amióta felírták a nyugtatót, most jött meg először. Elfelejtettem rákérdezni az orvosnál, hogy vehetek-e be görcsoldót. A nyugtató alprazolam hatóanyagú, a görcsoldó meg RaptenK lenne.
Olyan szinten fel tudom húzni magam semmi dolgokon, hogy úgy érzem ha nem török össze valamit, felrobbanok. Szóval érdekel, hogy milyen esetekben írnak fel nyugtatót, illetve hogy milyen megoldások vannak még. (a sportot próbáltam, nem segít)
Sem a pszichiáter nem mondott semmit erre vonatkozóan, sem az utasításban nincs semmi erre vonatkozóan. Most reggeliztem, beveszem és egy óra múlva kávézok, így rendben lesz?.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!