Milyen problémával fordulhatok pszichológushoz?
noss hát 18 éves nő vagyok, de már évek óta gondom van az önértékelésemmel, már kisiskoláskoromban is volt gondom, ez kamaszkoromban csak egyre rosszabb lett.
Nagyon borzalmasnak találom magam, csúnyának, és úgy érzem mindenki jobb nálam, csak én vagyok ilyen pocsék, csődtömeg!
Szorongtam is, ebben már javultam, már merek megszólalni,
de azért még bennem van ez is, nem múlt el teljesen.
és úgy gondolom,hogy egyedül nem tudom, hogy változzak meg, nekem jövőre érettségim lesz, a szóbelinél szerintem nem mernék megszólalni, aztán utána jönne a főiskola-egyetem ahhoz még túl befeléfordulós vagyok, nem tudom a dolgaimat intézni, félek idegeneket megszólítani, pl: orvos, tanár, buszsofőr, postás........stb, és mi lesz később? amikor állásinterjúra kell mennem? Be vagyok parázva! Szeretnék megváltozni,
úgy gondolom,hogy mivel voltam már depressziós is, nagyon szorongtam, de tudtam változni (de még nem érzem jól magam a bőrömben) mi lesz velem a nagybetűs életben?????????!!!!! félek! tudom nagyon ciki, de ez az igazság!!!! :( :( úgy gondolom lehet még változni, ha eddig is tudtam, pedig akkor is tudtam, de azt hiszem, nekem tanácsra lenne szükségem, nekem ez egyedül nem fog menni!
Pszichológus NEM gyógyszerez, mert a pszichológus NEM orvos, és nincsen gyógyszerfelírási joga. Úgyhogy első, akár abba is hagyhatod.
Kérdező, bármivel fordulj nyugodtan pszichológushoz, ami az életedet zavarja. A leírásod alapján tényleg jól jönne neked szerintem, és nagyon dicséretes, hogy legalább akarsz javulni :) A pszichológus sokat tud segíteni ebben.
Kedves első válaszoló! A pszichológus nem írhat fel gyógyszert, csak a pszichiáter!
de én pszichológus segítségét szeretném igénybe venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!