Depresszió lesz a életem?
Pszichoterapeutánál voltál már? Nem feltétlenül vagy depressziós - és itt ugye klinikai depresszióról beszélünk, nem a köznyelvben használatosról - akkor pedig nem is fognak hatni a gyógyszerek (bizonyos esetekben nehéz elkülöníteni a depressziót egyéb, terápiával megoldható esetektől, csak bizonyos tesztekkel - mmpi-al - lehet megkülönböztetni).
Egyébként ezt a zenét nem nevezném lehangolónak, inkább chill kategóriás, bár nekem nem tetszett, úgyhogy csak félig hallgattam meg.
A depresszió pszichés betegség (aminek lehetnek idegi következményei is), így csak pszichés módszerekkel gyógyítható. A gyógyszer jó esetben a tünetek enyhítését szolgálja.
Mélylélektani módszerekkel kezelő (hipnózis, KIP, ego-state, Rossi, Bradshow, stb.) kiképzett terapeuta viszonylag gyorsan megoldhatja a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!