Mi lehet velem?
3 hónapja van ez: nehezen tanulok(a jegyeim romlanak, most kb 3-4 állok néhány tantárgyból amikor félévkor 5 voltam), dolgozatírásnál is elfelejtem leírni amit kell, nehezen hozok döntés, nehezen fogalmazok(pl mim fáj és hogyan, kérdések), rossz a memóriám, kedvtelenek, gyengének érzem magam, csak a pihenés, alvás érdekel, unalmasnak nehéznek érzem az életet, nem egyszer volt, hogy öngyilkosságon gondolkodtam
14 éves fiú
Szerintem hét végén alaposan aludd ki magad. Ha netán kistestvér született aki sír, attól is kialvatlan lehetsz, de például társasház esetén akár egy zajos szomszédtól is. A tanulás mellett szánj időt a regenerálódásra is.
Én a kerékpározást nagyon szeretem, főleg a természetben.
Nálam ilyen korban és hasonló tünetekkel jelentkezett egy súlyos betegség amit sajnos csak sokkal később sikerült diagnoszotizálni az orvosoknak amikor már súlyosabb problémáim is voltak. Érdemes lenne kivizsgáltatni nálad, a neurológiára kérj első körben beutalót a háziorvosodtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!