Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért esznek ennyi szemetet...

Miért esznek ennyi szemetet az emberek?

Figyelt kérdés
Mármint sokan esznek ha kell,ha nem,semmitérő ételeket(fehérlisztes,cukros,ilyen olyan felvágott,ki tudja miből van,süti,..)Fiatalon betegek,fogatlanok,kövérek ,lusták... Sokan ,hogy tudnak így élni?
2020. márc. 28. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Előnyben részesítik az azonnali élvezetet a hosszú távú életkilátásaiknál.
2020. márc. 28. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkoztam már.


Leírnád, hogy te pl. miket eszel?

Szeretnék tanulni.

2020. márc. 28. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

érdekelne egy példás napi étkezés, légyszíves leírni miből is áll. Én világéletemben csak szemetet ettem, a többi néhány millióval,jó lenne áttérnem valami minőségibb étkekre...


Légyszíí...

2020. márc. 28. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyanyáink, dédanyáink csak fehér lisztből sütöttek kenyeret anno mégsem volt ennyi glutén érzékeny. Mi amúgy nem eszünk ilyeneket, kenyeret jó ha havonta egyszer eszünk a pld. rakott vagy székelykáposztát főzök, mert ahhoz azért kell, főzelékeket kenyér nélkül esszük. Felvágottat már nem is emlékszem mikor ettem utoljára, sütit pedig régóta rizslisztből vagy kukoricalisztből sütök, mert a menyem gluténérzékeny.
2020. márc. 28. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

jó lenne tudni, mi minősül a kérdező magas igényei szerint szemét ennivalónak? Ha megnézi például a legdrágább téliszalámit, miből készül, akkor az csúcs étel? Vagy kecske/gidahúsból készült házi kolbász füstölve? Esetleg lazac, vagy pisztráng füstölve? Na jó, tudom, hogy nincs párja a tyúkhúslevesnek, amit otthon készít, lassú tűzön, mindenféle fínom zöldségel, füszerrel.


Én sajnos bármit is veszek, minden hústermékben látom a levágott állatok szenvedését amíg le nem ölték őket, ha pechje van némelyiknek, még él, amikor már nyúzzák.


Nos a vasárnapi tyúkleves ís nyakelvágással kezdődik. Mégis milyen fínom a végeredmény.


A szemét étel valószínű a virsli, bácskai hurka, a párizsi, a disznósajt a löncskonzervek..stb...nos ezeket(is) milliók eszik.


Szóval valami igen fínom étel érdekelne, ami nem került szenvedésébe sem állatnak, sem a fogyasztónak...


Nem fogadom el a méz fajtákat, mert azok fele laborban készül ezer tonna szám.

Nem véletlenül írják rá a halkonzervre a fogás módját, a halászat területe, és hol készítették a konzervet.

Miközben japánok egyik legfínomabb eledele a cethús..nos amíg azt sikerül megölni, több óra szenvedés..

2020. márc. 28. 21:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én se egy nagy táplálkozásguru,DE kerülök bizonyos élelmiszereket: fehér kenyér és egyéb péksütemények(reggelire általában valamilyen natur gabonapelyhet eszek gyümölcslével,minimális felvágott felvágottakatteljes kiőrlésű kenyérrel,húsokból kis mennyiséget(kb 1 kisebb szelet ebédre),nem iszok tejet,sajt minimális. Cukrok,sütik ...egyáltalán nem. Sós nassolnivalókból minimális. 44 éves vagyok,vékony,orvosnál csak néha voltam megfázás esetén,nincs semmilyen betegségem,energikusabb vagyok a nálam 10-15 évvel fiatalabb kollégáknál.
2020. márc. 29. 08:23
 7/8 anonim ***** válasza:
4. 100-200 évvel ezelőttig több ezer évig nem létezett fehérliszt.
2020. ápr. 6. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Szóval ne hozd fel nagyanyád korát miközben a 60-80 éves korosztály élőhulla, heti 1 zacskó gyógyszerrel hazabattyogva a patikából.
2020. ápr. 6. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!