Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj ha kovász nélkül készítek...

Baj ha kovász nélkül készítek kenyeret?

Figyelt kérdés

Sok receptet végig néztem, de mivel nem két naponta sütnék kenyeret, ezért a kovász készítése számomra kicsit fölösleges, mert nem tudnám hamar elhasználni. Találtam egy sokmagvas kenyér receptet, arra gondoltam azzal kezdenék :)

Valakinek van tapasztalata kenyér sütés terén? Akár kovászos akár nélküli érdekel :)

Köszönöm szépen előre is a válaszokat/tapasztalatokat!



2021. jan. 24. 17:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lehet kenyeret sütni élesztővel is, de nem ez volt a kérdésem, hanem minőségben milyen lesz ha nem kovásszal készül...de ne sértegess kérlek, mert nem voltam bunkó senkivel.
2021. jan. 24. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:
De akkor miért nem írtad le világosan h mi a problémád?
2021. jan. 24. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:

Kilences vagyok, megkerestem neked a receptet amit kipróbáltam. Nekem bejött, mint már írtam. :-)


[link]

2021. jan. 24. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!