Hogyan vigyek be napi 2800-3000 kalóriát?
Ennyi kalória szükséges ahhoz, hogy hízni tudjak.
Hogyan tudnék "könnyen" bevinni ennyi kalóriát?

válasza:Egyél sok olyan ételt, aminek magas a kalóriatartalma!
Pl. szalonna, zsíros ételek, fánkok, olajosmagvak (dió, mogyoró, mandula, pisztácia) és igyál cukros üdítőket is!

válasza:

válasza:Javaslom egy kalóriaszámoló alkalmazás használatát.
Az 1-es javaslata csak arra jó, hogy megbetegítsen!

válasza:

válasza:

válasza:vacsira betolsz egy 32 cm es pizzát. az kb 2000 kalória
reggel is eszel vaalmit, ebédre meg nyilván eszel valamit.
Természetesena salátától nem fogsz hízni
3000 kalória az lótúró. Én van hogy egy kajálásra betolok ennyit, főleg ha még iszom pár sört is mellé

válasza:Elmész szépen egy dietetikushoz és ő ír neked normális, változatos étrendet, ami kalóriában és tápanyagban is jó.
Még mindig ez a legegyszerűbb, és nem lesz IR-es, sem tápanyaghiányos.
Nekem is meg kell ennem ennyit, hízás miatt, de első dolgoom volt orvoshoz és dietetikushoz menni, nem látatlanban "összezabálni" mindent.
Attól csak betegek leszünk.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2800 kalória korul akar engem behatárolni , mikor kb 1800-2000 kalorianal fogyok csak,ha megennek 2800at mar tomegelnek..
Egesz heten 1500-at ennek,hetvegen pl szombaton meg 2800-3500 kozott. Ez okozhat hizast?Fogyni mar nem akarok,viszont attol felek,hogy ez az eddigi eredmenyeim (fogyas) rontana….. mennyit artana heti 1 “zabalos” nap? Legyszi az olyan valaszokat keruljuk,amiben azt...
Izmot szeretnék felszedni. Minden nap edzek legalább egy órát. Szerencsére javul az étvágyam, eddig nem nagyon volt, ezért nagyon sovány voltam, de most is csak 16 körül van a testtömegindexem. Lány vagyok és még fejlődök, tehát gondolom, legalább 1500 alá nem érdemes mennem.
Vagyis a napi szükségletem mellé mennyi plusz kalóriát kéne bevigyek? Ahh már nagyon sok mindent olvastam, ezért fordultam ide...
Férfi vagyok, 22 éves, 174 cm magas 74 kilo. Egy éve edzem. Eddig csak eszegetem, ami jol esett. De egészségesen étkeztem, zabpehely, tojás, sovány husok stb. Viszont a kalóriákra nem nagyon figyeltem. Most szeretnék jobb formát elérni, és kalóriaszámlálásba kezdtem....
vagy ez még igyis rakodik majd?Mert nem a fogyás a célom hanem a sulytratás mert 170 55 kiló vagyok de egy dekát meg egy cm se akarok hizni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!