Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan vigyek be napi 2800-300...

Hogyan vigyek be napi 2800-3000 kalóriát?

Figyelt kérdés

Ennyi kalória szükséges ahhoz, hogy hízni tudjak.

Hogyan tudnék "könnyen" bevinni ennyi kalóriát?

ápr. 8. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Egyél sok olyan ételt, aminek magas a kalóriatartalma!

Pl. szalonna, zsíros ételek, fánkok, olajosmagvak (dió, mogyoró, mandula, pisztácia) és igyál cukros üdítőket is!

ápr. 8. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
A kecsketejtől két kilót híztam hetente, napi 3 el fogyasztásánál. Pedig én nem akartam hízni.
ápr. 8. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
3 dl
ápr. 8. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Javaslom egy kalóriaszámoló alkalmazás használatát.

Az 1-es javaslata csak arra jó, hogy megbetegítsen!

ápr. 8. 15:47
 5/12 Justinianus ***** válasza:
35%
De jó neked, én húsz éve azt próbálom, hogy ne lépjek túl ennyit.
ápr. 8. 17:03
 6/12 Justinianus ***** válasza:
0%
(Ja, és egyébként egyáltalán nem kell hozzá sokat enni.)
ápr. 8. 17:05
 7/12 Mad Max2 ***** válasza:
0%

vacsira betolsz egy 32 cm es pizzát. az kb 2000 kalória

reggel is eszel vaalmit, ebédre meg nyilván eszel valamit.

Természetesena salátától nem fogsz hízni

3000 kalória az lótúró. Én van hogy egy kajálásra betolok ennyit, főleg ha még iszom pár sört is mellé

ápr. 8. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Elmész szépen egy dietetikushoz és ő ír neked normális, változatos étrendet, ami kalóriában és tápanyagban is jó.

Még mindig ez a legegyszerűbb, és nem lesz IR-es, sem tápanyaghiányos.

Nekem is meg kell ennem ennyit, hízás miatt, de első dolgoom volt orvoshoz és dietetikushoz menni, nem látatlanban "összezabálni" mindent.

Attól csak betegek leszünk.

ápr. 9. 11:44
 9/12 Mad Max2 ***** válasza:
0%
Akinek gondot okoz a hízás.... Hát azokkal valami mentális gond van az tuti
ápr. 9. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Kilences, inkább azokkal van mentális gond, akik nem képesek felfogni, hogy nem mindenki egyforma, és igen, egy felszívódási zavarnál pl már gondot okoz a hízás...
ápr. 10. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ennyire rosszak az online kalória kalkulátorok ?

2800 kalória korul akar engem behatárolni , mikor kb 1800-2000 kalorianal fogyok csak,ha megennek 2800at mar tomegelnek..

Sulytartasnal belefer a heti egy 2800 kalorias csalonap?

Egesz heten 1500-at ennek,hetvegen pl szombaton meg 2800-3500 kozott. Ez okozhat hizast?Fogyni mar nem akarok,viszont attol felek,hogy ez az eddigi eredmenyeim (fogyas) rontana….. mennyit artana heti 1 “zabalos” nap? Legyszi az olyan valaszokat keruljuk,amiben azt...

Nagyon sok nekem 2800 kalória?

Izmot szeretnék felszedni. Minden nap edzek legalább egy órát. Szerencsére javul az étvágyam, eddig nem nagyon volt, ezért nagyon sovány voltam, de most is csak 16 körül van a testtömegindexem. Lány vagyok és még fejlődök, tehát gondolom, legalább 1500 alá nem érdemes mennem.

Mennyi kalóriát érdemes bevigyek? Tömeget akarok növelni, 66kg 180 cm magas, 18f vagyok, napi szükségletem nagyabol 2800 kcal-a. Fél kg felszedesehez...

Vagyis a napi szükségletem mellé mennyi plusz kalóriát kéne bevigyek? Ahh már nagyon sok mindent olvastam, ezért fordultam ide...

2800 kalória elegendő tömegnöveléshez?

Férfi vagyok, 22 éves, 174 cm magas 74 kilo. Egy éve edzem. Eddig csak eszegetem, ami jol esett. De egészségesen étkeztem, zabpehely, tojás, sovány husok stb. Viszont a kalóriákra nem nagyon figyeltem. Most szeretnék jobb formát elérni, és kalóriaszámlálásba kezdtem....

Ha ma sokat ettem olyan 2800 kalóriát sajnos akkor ha 1 orát szobabiciklizem meg 2 órát gyorstempósan sétálok akkor helyrehozhatom ezzel a hibát?

vagy ez még igyis rakodik majd?Mert nem a fogyás a célom hanem a sulytratás mert 170 55 kiló vagyok de egy dekát meg egy cm se akarok hizni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!