Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Béres Koleszterin Kontrollt...

Béres Koleszterin Kontrollt szedők: értetek már el eredményt koleszterincsökkentés terén?

Figyelt kérdés

mert én is ezt szedem egy ideje, 9 - 9.5-ös a koleszterinem és nem tudom, hogy hatásos lesz e ez a bogyó vagy tök fölösleges

mást nem szeretnék rá szedni, mert fiatal vagyok, hazavágja a májamat úgy hallottam

2012. márc. 31. 08:22
 1/1 anonim válasza:
Egy hónapja szedem, napi 3x1 kapszulát, meg tolom mellé a halolaj, de semmi. Adok még egy hónapot, aztán el kell gondolkodjam azon, hogy van-e ennek értelme.......
2013. márc. 13. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Koleszterin szint csökkentése mennyire hatásos és Béres Szterin és C-vitamin készítménnyel?

Persze az étkezésre is odafigyelve ezentúl. Köszönöm a válaszokat!

Milyen hatással van a koleszterinszintre a sör?

csökkenti, növeli vagy semmilyen változást nem okoz?

Magas a koleszterin szintem! Mit egyek, mit ne egyek?

Pedig nem vagyok nagydarab, 169 cm - 47 kg. Meglepett ez az eredmény, mert kolbászt, szalonnát (meg általában húst sem), hamburgert, chipset, stb. nem is eszem egyáltalán... Miket nem szabad még enni? És miket egyek, hogy csökkentsem?

Kinek van koleszterin szinjte?

Vagy mijen korban magas a koleszterin szint?

Szerintetek a 6, 00 koleszterin érték sok?

Az orvos táplálkozási tanácsokat adott, azt javasolta, hogy tartsam be őket. Szerintetek közöljem a rokonokkal, hogy diétáznom kell? Nem fognak hülyének tartani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!