Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek a tejérzékeny,...

Szerintetek a tejérzékeny, gluténérzékeny a félbarna, barna kenyeret (csak vízből, sóból gluténmentes lisztből állnak) puhán vagy inkább pirítva pár naposan egye? Ezt a folyadék felszívás miatt meg az állítólagos erjedési folyamatok miatt kérdezem .

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 15:55
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Milyen gluténmentes kenyér van?
2018. okt. 17. 05:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!