Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek suliban?

Mit egyek suliban?

Figyelt kérdés
Kerestem a neten, de mindenhol csak a fogyókúrás/gyúrós étrendeket találtam. 17 éves vagyok, és vékony, szóval az ilyen nem érint. Én szimplán csak nem akarok éhes lenni napi 8 órában. A büfé nem valami tápláló. Nincs nagy táskám, és nem is szeretnék. Mi az az étel ami friss marad, és ízletes, egyúttal hordozható is táskában?
2016. júl. 3. 18:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Kiegészítés : főtt kajákat több okból sem szeretnék vinni. Joghurt és társai is kimaradnak, mert a napi mozgás során a táskámban kifolynak.
2016. júl. 3. 18:01
 2/4 anonim válasza:

Én mindig korábban keltem fel és még aznap megcsináltam egy vagy két szendvicset (ez annak függvénye volt, hogy mekkora kenyér volt otthon, illetve, hogy milyen hosszú nappal nézek szembe).

Gyors összedobtam kb 10 perc alatt a 2 szendvicset közben a víz is felforrt teának ami elfér egy kis termoszba (télen jól esik). A szendvicsbe általában szalámit, szeletelt paradicsomot, sajtot és ketchupot raktam. Barna kenyér laktató én el voltam egy szendviccsel úgy, hogy még otthon sem ettem nagyon.

2016. júl. 3. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Rozs zsemle olívás vaj , paprika és száraz szalámi . Vajkrém 2 paradicsom szelettel és sajt . Kígyóuborka jégsaláta vajkrémmel és SPAR csirkemell sonka vagy tarja szelet .
2016. júl. 3. 18:07
 4/4 anonim válasza:

Pakold tele a szendvicsedet (felvágott, sajt, zöldségek), és egyszerűen vigyél annyit, amennyi kell. Akár kis szatyorban reggel, ha nincs hely a táskádban. Igyál sokat, az is eltelít, a legrosszabb, ami történhet, hogy minden szünetben pisilned kell majd az elején, de egy idő után a szervezet hozzászokik. Készíts smoothie-t, és kortyolgasd azt. Mivel vékony vagy, nem kell feltétlenül teljesen cukor és mindenmentesen készítened, bár hozzáteszem, általában nem csak fogyás céljából készítik. Szerezz egy erős üveget (a smoothie makerek tartája pl 2 az egyben, de ha van otthon turmixgéped, felesleges költeni rá), és abból nem fog kifolyni, nyugodtan készíthetsz joghurt alapú turmixokat is.

De ha ez az ötlet nem tetszik, akkor maradj a több szendvicsnél. Én például, ha tudom, hogy sokáig vagyok, egy zsömlét két-három részletben eszem meg, és lehet, hogy nem leszek tele soha, de a gyomrom sem korog. Ja, és ne minden nap ugyanazt vidd, próbálj variálni. A szendvics mellé pedig bepakolhatsz egy-egy müzliszeletet és gyümölcsöket.

2016. júl. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!