Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kapok gyomorrontást ha...

Miért kapok gyomorrontást ha csak egy kicsivel is több szalámit vagy sajtot rakok a kenyérre?

Figyelt kérdés

Az egész családból csak anyám és én vagyok ilyen herpesz érzékeny.Többieken még életében nem láttam.


Tesóm akár 2-3cm vastagon is eheti a szalámit a zsemblébe akkor se lesz másnap semmi baja, bezzeg ha én két karikával többet rakok akkor másnap herpeszel ébredek a számon, legutóbb pénteken is ez történt pedig semmi túlzás nem volt benne csak szalámi és sajt közepesen, talán a sajtot túl vastagon raktam is azért.


Nem érzem én ezt, miért nem ehetek egyszer jóizűen.



2016. aug. 31. 15:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!