Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A hagymák fogyasztása lúgosítj...

A hagymák fogyasztása lúgosítja vagy savasítja a szervezetet?

Figyelt kérdés
Akár általában is érdekel, akár külön-külön (fokhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, gyöngyhagyma, póréhagyma stb.)
2016. okt. 30. 15:03
 1/1 anonim ***** válasza:

A hagymák a lúgosító zöldségek közé tartoznak, itt van egy felsorolás:

[link]

Legjobban a fokhagyma lúgosít.

2016. okt. 30. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!