Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettől lehetek szalmonellás?

Ettől lehetek szalmonellás?

Figyelt kérdés
Sütöttem túrós sütit, aminek a túrós részébe kellett ütni egy tojást, illetve a tésztájába is egyet. Sajnos nem volt itthon búzadara, ami összetartotta volna a túrót, így anélkül csináltam, de így szétfolyt az egész és igaz, hogy a süti alja és teteje kemény, az biztos átsült, de az alja körül szétfolyt túrós lett. 1 órát sült, nem előmelegített sütőben félgáz alatt, szerintetek ettől lehet valami bajunk?
2017. aug. 7. 05:45
 1/2 A kérdező kommentje:
Visszaraktam még a sütőbe fél órára, és az a része még mindig ugyanolyan folyós, pedig már a teteje megégett. Ráadásul most már szeletelve raktam be, így azt a részét is érte a hő, mégse lett szilárdabb.
2017. aug. 7. 06:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a hőkezelés biztosan elég a kórokozók teljes kiirtására.
2017. aug. 7. 07:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!