Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet hogy beteg vagyok?...

Lehet hogy beteg vagyok? Mostanában mikor el kell mennem wc-re mindig a bugyimba szarok és hugyozok nem tudom mi az oka ez normális dolog?

Figyelt kérdés
2014. jan. 24. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Persze, mindenki így szokta. Nem is tudom hogy fordulhatott meg a fejedben hogy ez nem normális.
2014. jan. 24. 12:02
 2/2 anonim válasza:
100%
Ez nem normális dolog. Szerintem keres fel egy orvost!
2014. febr. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Ez normális a kamaszkorban? Vagy nincs nagyon köze hozzá? Mit tegyek, normális ez egyáltalán?

Álmodozó típus vagyok. Szeretek mindig, szinte állandóan szomorú történetekre gondolni. Amiben sok a fájdalom, a betegség, a rossz sors, a szenvedés. Írok is egy könyvet ami egy kisfiú és családja életéről szól. És nem sorban írom (hisz sorozat), hanem egy könyvön...

Miért akarom mostanában elrejteni magam? Ez normális?

Sziasztok! Jó pár mentális problémám van, mondhatjuk, hogy nem vagyok egészséges, valószínűleg zárt osztályra fogok kerülni egyszer, de mindegy. Most csak annyi a kérdésem, hogy miért érzem magam jobban mostanában, ha eltakarom akármimet? Régebben nem voltam ilyen,...

Normális az, hogy azt hiszem, hogy valaki követ, figyel?

Folyton azt hiszem hogy valaki figyel, és nagyon rossz érzés. Ha otthon késő este mikor a szüleim már alszanak el kell mennem pl. mosdóba, akkor kivilágítom az odavezető utat, mert másképp "odaképzelek" valamit/valakit a sötétbe. Amikor bkv-vel közlekedem, akkor is...

Vajon mi miatt alakulhatott ki bennem ez a fóbia a fogszabályzótól?

csak mert a pont a hónapban lesz fogszabim és bárki bármit mond, meg hogy ne féljek, nem lesz szar az életem addig..amíg meg nem bizonyosodok erről addig a hülye agyam nem képes elhinni végiggondolom az életem ,talán az ,hogy láttam ,hogy másokat hogyan csesztetnek...

Ez normális vagy beteg ez az ember? 3 hónapja váltottam albérletet.

Interneten találtam rá az új albira,egy 28éves sráccal és egy 18éves csajjal költöztem össze.A srác a lakás tulaja. Amikor beköltöztem egészen normálisnak tűnt. Mondta h 34-42ezer között az albérleti díj a rezsivel,gyorsan meg is egyeztünk. Mondta,hogy ő takarítja a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!