Érzem, hogy egy jó barátom ghostingol. Mikor írjak rá megint?
Figyelt kérdés
Ha egy számotokra fontos ember valamilyen okból beghostol, és egyértelmű, hogy direkt nem nézi meg a neki küldött üzenetet, ti mikor írnátok rá megint? Tudom, önbecsülés meg minden, ezért sem írok most neki...de ha mondjuk 3-4 nap múlva megkérdezném, hogy minden oké, az szerintetek rendben van?márc. 31. 20:52
1/7 anonim 

válasza:

Adtal okot ra? Ha nem, akkor hagyd valszeg nem olyan jo baratod.
2/7 A kérdező kommentje:
Volt ket hete egy beszelgetesunk, amibol az jott le neki h en sok szempontbol red flag vagyok. Majd mikor rakerdeztem most jo par nap nem iras utan h akar e velem talalkozni, nem valaszolt.
ápr. 1. 00:33
3/7 anonim 

válasza:

Akkor feljsd el szerintem, nem illetek ossze vmiben, van ez igy neha nem biztos amugy h red flag lennel csak neki mas tarsasag valo, es ha o igy erzi akkor valszeg neked is.
Persze ha o keres akkor ha gondolod tartsatok a kapcsolatot de en ennyibol azt mondom h szerintem nem kene.
4/7 A kérdező kommentje:
Most azt vettem eszre h facebookon nezegeti a megosztasaimat...biztos unatkozik. Alapbol mi instan beszelgetunk. Lehet most azt szunetelteti. Persze ha par napig nem ir vissza, facebookon rairok. Ha ott sem ir akkor ez ennyi volt.
ápr. 1. 15:03
5/7 anonim 

válasza:

Ne írj. Várd meg, amíg ő keres, ha keres. Lehet, hogy több nem fog, akkor ez van.
6/7 anonim 

válasza:

Azt hogy birod észrevenni hogy nézegeti a megosztásaidat? Nem mutatja ki semmi ha valaki épp az adatlapodon van. Miből gondolod ezt?
7/7 A kérdező kommentje:
Sztorikra gondoltom. Azt latod ki nezte meg.
ápr. 2. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!