Miért van az hogy sose találok igaz barátokat?

válasza:Hány éves vagy?
Csak mert felnőtt korban ez az összeveszősdi már (normális esetben) csak igen komoly témák kapcsán kéne, hogy előforduljon. Ha már nem gyerek vagy, akkor az önmagában egy red flag, hogy ugyanez a gyerekes metódus következik be minden barátságodnál. (Mondjuk amúgy is elégge red flag)

válasza:Nem kell apró dolgokon összeveszni. Olyan nem létezik semmilyen kapcsolatban, se baráti, se családi, se szerelmi, hogy ne lennének veszekedések. Ha emberek sokat vannak egymással, akkor természetesek a viták. Nyilván normálisan, kulturált ember módjára ezeket meg lehet beszélni.
Ha minden apróságon összevesztek, megsértődtök és nem találkoztok, akkor sose lesznek hosszú kapcsolataid, se baráti, se szerelmi.

válasza:Velem is volt hasonló, nem igazán tartósak a kapcsolataim, de a gond igazából velem van.
Milyen dolgok miatt volt összeveszés?

válasza:

válasza:5: Mert ez hülyeség. Mindenhol vannak normális és kevésbé normális emberek.
Ha te is így gondolkodsz, mint a 4-es, akkor már meg is van fejtve, hogy miért nem találsz igaz barátokat. Valószínűleg benned van a hiba, nem mindenki másban.

válasza:7: "a végén az összesel mindig ugyanaz kis apró dolgon összeveszünk egymással"
"Visszatérve az en barataimra, nem hulyesegeken vagy apró dolgokon veszünk össze."
Most akkor apró vagy nem apró? :D
Kapcsolódó kérdések:
Eddig akárhány barátnőm volt vagy érdekből baratkoztak velem, vagy mert pont nem volt más, ha be kerültek egy új társaságba akkor engem ugy elfelejtettek mintha soha nem is lettem volna,igazából elegge erzekeny lany vagyok, meg tényleg hogy nem en vagyok az a lany, aki...
Rengeteg barátom van de egyik se az igaz barát tipús akivel bármiről el tudnék beszélgetni és kezdem úgy érezni hogy sok az olyan barátom aki csak ki használ.Hol tudnék olyan barátra szert tenni akivel bármiről el tudok beszélgetni?
Sziasztok! Magányos egyetemista vagyok, sose voltam olyan nagy társasági ember, de mindig egy kis társaság, aminek a tagja lehettem (osztálytársak, munkatársak), de az elmúlt 2 évben senki. Próbálkoztam koncerten ismerkedni, ott mindenki csoporttal jött, vagy...
Szeretnek egy olyan baratot akivel lehetne filozni az elet dolgairol, vagy egyutt alkotni meg ilyenek de egyszeruen ilyeneket nem talalok. Hol lehet manapsag baratkozni? Tudtok ilyen baratkozos fb csoportot ahol nem 12 evesek vannak?
Mármint, igazi jó barátokat. Van egy csomó felszínes kapcsolatom, de nem igazán sikerül olyan barátot/barátnőt találnom, aki tényleg ragaszkodik hozzám. Én úgy érzem mindent megteszek, ha valaki kedves, én is az vagyok, beszélgetek, érdeklődök a másik iránt, segítek...
Nemrég költöztünk Sopronba, tesóm egy olyan osztályba került, ahol talált egy intelligens, jó tanuló, de jó kedvű és bulizós társaságot. Vannak céljaik, mindenki tudja már, hogy melyik egyetemre akar menni, mit akar tanulni, de emellett nagyon jó kedvűek, bulizósak,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!