Ti is szoktátok ezt csinálni?
mielőtt nekiállnál a vagdosásnak gondolkodj egy kicsit. a hegek ott maradnak egész életedben, és mondjuk állásinterjún nem lesz jó véleménnyel rólad a főnök ha ezt meglátja. vagy ha akárki rákérdez mit mondasz?
ez nem egy háborús sérülés amit büszkén mutogat az ember. ez a gyengeség, rosszabb esetben a feltűnési viszketegség jele.
nekem is voltak lelki fájdalmaim kamaszkoromban, volt egy szemétláda aki piszkált a suliban, mégsem ezzel vezettem le a feszkót.
sportolj, tanulj, keress olyan embereket akik szeretnek és elfogadnak.
járj színjátszó körbe, ott majd kapsz elismerést, és megjön az önbizalmad.
Manapság minden harmadik gyereknek váltak a szülei. Sajnos olyan világot élünk, hogy ezt meg kell tanulni kezelni. És nem fájdalom okozással. Készülj a felvételidre, rajzolj, hallgass hangos zenét, filmezz végtelen mennyiségben.. Bármelyik jobb módszer arra, hogy elvonja a figyelmedet a jelenlegi helyzet problémáiról. De a legjobb, ha ki tudod valakivel beszélni, akár anyuddal, akár apuddal, akár barátnőddel. (a gyakorikérdések NEM számít kibeszélésnek)
Tudom hogy rossz ha válnak a szülők, az én szüleim is elváltak mikor 13 éves voltam, de sajnos az életben lesznek sokkal rosszabb dolgok is, és ha már ezt vagdosással kezeli az ember, akkor nem tudom mi fog jönni egy rokon halálánál..
Érthetö, és neked az, hogy ez nagyon nagyon el fog fajulni???? Gondolom még nem.
Én tudod hogy kezdtem? véletlen elvágtam a kezemet. Teljesen véletlen. Úgy fejezödött be a történet, hogy a szüleim be akartak vitetni pszichiátriára, mert olyan durván szét volt vagdosva mindkét karom és a combjaim.
Nem tudom te hány éves vagy, és most vagyok 13 év szintén felvételire készülök. Tudom milyen mikor elviselhetetlen napjaid, heteid, hónapjaid vannak, nagyon is tudom. De azzal, hogy vagdosod magad, a problémáidat megduplázod.
Oké, nem muszáj nekem hinni. Én is így kezdtem, fogtam az ollót, körzöt, akármit, és csak picit megkarcoltam fele magam. A folytatás (mert ennek MINDIG van folytatása) nagyon szörnyü lesz.
Ja és amúgy én félek a vértöl. (utolsó elötti voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!