Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha olyan finom a hús, miért...

Ha olyan finom a hús, miért fűszerezik agyon?

Figyelt kérdés
Mindig ezzel érvelnek, hogy olyan finom a hús... Ahhoz képest, senki nem eszi nyersen, fűszerek, só nélkül. Agyon fűszerezik, sózzák, borsozzák, paprikázzák (pl. kolbászok, vagy akármilyen pácolt húsok), tehát amit az elfogyasztása közben éreznek, azok a fűszerek. Csak érdekel, akik annyira hangoztatják, hogy szeretik a húst, miért nem sótlanul, fűszerek nélkül eszik?

2020. aug. 2. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
4%
A sótlan és fűszertelen csirkének főve azért valljuk be fingszaga van.
2020. aug. 2. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 52/77 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az valami emésztési probléma lesz, ha csirkeszagút fingasz.
2020. aug. 2. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 53/77 anonim ***** válasza:
91%
Istenem, ez még mindig tart? xD
2020. aug. 2. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 54/77 anonim ***** válasza:
83%
51 A savanyított káposztának van "fingszaga", akkor az is hús?
2020. aug. 2. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 55/77 A kérdező kommentje:
A savanyú káposzta az egyik legfinomabb és legegészségesebb étel a világon, a téli hónapokban naponta egy tányérral megeszek magában!
2020. aug. 2. 23:09
 56/77 anonim ***** válasza:
89%

55 Bocsánat, de a bugyuta hozzászólót kérdeztem.


Egyébként én is nagyon szeretem, sehol nem írtam, hogy nem. Attól még picit "büdi".

2020. aug. 2. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 57/77 anonim ***** válasza:
92%

"A savanyú káposzta az egyik legfinomabb és legegészségesebb étel a világon, a téli hónapokban naponta egy tányérral megeszek magában!"

Akkor ennyit a korábbi hazugságaidról hogy mindent nyersen eszel és nem ízesítesz...

2020. aug. 2. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 58/77 A kérdező kommentje:
Ahány ház annyi szokás, de én nem szoktam főzni a savanyú káposztát...
2020. aug. 2. 23:43
 59/77 anonim ***** válasza:
93%
57 Valószínűleg nem is készített még magának savanyú káposztát, azt nem lehet só nélkül megcsinálni.
2020. aug. 2. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 60/77 anonim ***** válasza:
94%
A savanyítás is ízesítés, ráadásul só is kell hozzá... Szóval hogy is van ez?
2020. aug. 2. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!