Biztosan hülyeségnek tünik a kérdés, és én is csak ugy hallottam, de gondoltam hogy megérdeklődöm ha valaki sok tejet iszik egy nap, az káros,? és én most a 0,1% os tehéntejre gondolok
Az 0,1%-os-nak semmi köze a tejhez, az gyakorlatilag enyhén tejes víz.
De a sok tej ivása nem igazán káros, amennyiben a sokat kb napi 1 liternél haarozzuk meg. Ennél többet meg nem valószínü, hogy bárki is meginna.
Ami probléma lehet (allergián, túlézékenységen kivül), hogy a napi kalóriába beszámít, és annyira nem kevés.
-Én nagyon szeretem a tejet.
- Igen? És a kakaót is?
- Azt is!:DDD
( http://www.youtube.com/watch?v=LmH4TCDPyMQ)
De egyébként nem káros, csak tényleg étel és nem ital, legalábbis kalória és ch tartalmában.
Én szeretem a 0,1%-osat, mert alapvetően nem szeretem a tejet, az meg fehér víz, és a kávémhoz pont ideális:))
0,1%-os? Te normális vagy? Annak köze nincs a tejhez, már ne haragudj, az vmi vizezett vacak - egyszer ittam, felváltva jártam hányni és fosni. :(
Ha tej, akkor 3,5-öset veszek (fél liter és tök olcsó, napokra elég, persze, néha egy litert is bevágok egy du alatt).
A #4-eshez annyit, hogy biztosan nincs benne hiánytalanul "minden más". Egyszerű dolog, ha nincs zsír, akkor a zsírban oldódó vitaminok se lehetnek benne...
Annyira nem tápláló, de víz helyett megteszi, de azt ne gondold, hogy tejet iszol. Én elég sok tejet ittam, s még a fősulin is, ráadásul nyers tejet, ami zsírdús volt. Kutya bajom se lett tőle, pedig sokszor nem forraltam fel, hanem csak úgy lenyomtam. Néha egy egész litert.
Például mikor elmentem kosarazni, vagy kajakozni...
Persze megbízható helyről kell beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!