Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Megreccsen a hűtőben bármi,...

Megreccsen a hűtőben bármi, ha beteszek egy tál forró pudingot?

Figyelt kérdés

2019. nov. 23. 18:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem szabad forró ételt hűtőbe tenni.
2019. nov. 23. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Banyek , tedd ki hűlni nűvösebb helyre ott órákat kíbír mint szet csessze a gépet .
2019. nov. 23. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
6%

Én ezt félve, de leteszteltem. Semmi sem történt...vagyis de. Mikor kivettem a kaját, elég hideg volt :D

De ha biztosra akarsz menni, előtte hagyd kint egy fél órácskát hűlni.

2019. nov. 23. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim válasza:
94%
Fölösleges betenni forrón a hűtőbe várj egy kicsit míg lehűl és aztán tedd bele.
2019. nov. 23. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 anonim ***** válasza:
82%
Meg.
2019. nov. 23. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 A kérdező kommentje:
Fél óra múlva is kb. meleg volt az edény, de legalább bekeményedett a puddingom, ahogy kell. :)
2019. nov. 23. 19:53
 7/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha üvegre teszed, még ha edzett üveg is, simán megrepedhet tőle! Aki üvegre tette, és semmi nem történt, annak piszok nagy mázlija volt.

(Egyébként az, hogy mennyire lehet forró kaját hűtőbe tenni az a hűtő kapacitásán múlik, hál'istennek mára azért hangyányit túlléptünk a 60 éves Szaratov hűtőkön, mint a dicső szovjet ipar csodáján, úgyhogy ez sok esetben abszolút nem probléma egy jó hűtőnek.

2019. nov. 24. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 Kettesauto válasza:
79%
Elöbb várd meg mig kihül,majd utánna ragd be, mert különben leolvad a hüttő vagyis átmelekszik és túlterheled.Nem lesz semmi baj csak megrövidül a hüttő élettartalma.
2019. nov. 30. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 Laylah ***** válasza:
100%
Legközelebb ne "ragd" a "hüttőbe" forrón. :D
2019. dec. 2. 08:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mindenki azt írja, hogy "hagyd hűlni". Így soká tart, különösen nyáron, nagyobb mennyiségnél (pl. nagy fazék frissen főtt leves)egyenesen egy örökkévalóság. Hideg vízbe szoktuk állítani a mosogatóba.

(És ha már a pudingról volt szó, akkor az "üres" edényt, amiben főtt, feltétlenül vízbe teszem, hogy minél hamarabb lehessen legalább egy kicsit torkoskodni.)

2019. dec. 2. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!