Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kacsamell főzés?

Kacsamell főzés?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs sütöm és szívesen megkóstolnám főzve.

febr. 27. 09:47
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Meglehet főzni?
febr. 27. 10:15
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Hát főzni semmiképp.

Serpenyőben süsd meg ha nincs sütőd.

A bőrös oldalát kicsit bevagdosod, de óvatosan, hogy csak a bőrét vágd meg a húsát ne.

És a bőrös oldalával elkezded sütni először nagyobb fokozaton, ha jól megpirult, akkor fordítod és ezt az oldalát is egy 3-4 percig lassabb hőfokon sütöd. Ha kész hagyd pihenni 10 percet.

febr. 27. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként ha feltétlen fözni akarod, lehet belöle vadast készíteni
febr. 27. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
7%

"Meglehet főzni?"

Ezen még gondolkozzál egy kicsit.

febr. 27. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem kell hozzá sütő. Simán meg lehet sütni a főzőlapon. Én olyan edényben készíteném, aminek van fedele, hogy párolni is lehessen kicsit. De ha szereted a rosé kacsamellet, akkor elég pár percig átsütni a két oldalát. Én úgy nem szeretem.
febr. 27. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
9%

"a bőrös oldalával elkezded sütni először nagyobb fokozaton, ha jól megpirult, akkor fordítod és ezt az oldalát is egy 3-4 percig lassabb hőfokon sütöd"

Na pont így nem lesz belőle semmi értelmes.

febr. 27. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
50%

Menj el éttwrembe megkóstolni.

Egyébként serpenyőben is el tudod készíteni

febr. 27. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom serpenyőben. Találtam is hozzá egy szuper receptet : )
febr. 27. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
#7 mindig így csinálom, és mindig nagyon finom. A bőrös oldala jó ropogós. Belül pedig finom, puha, omlós.
febr. 27. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Serpenyőben simán meg lehet sütni.Ha fiatal akkor csak rozéra.Ha öreg akkor fedő alatt néha önts alá kis vizet.
febr. 27. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!