Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen szalonnát vegyek, ami...

Milyen szalonnát vegyek, ami sütés/főzés közben nem lesz olyan sós? Mert így elrontja az ételt, ha benne főzöm.

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 16:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 09:19!

Pár kis kockát szoktam csak bele tenni, és ennyi is elég, hogy sós legyen tőle az étel. Kipróbálok többfélét, valamelyik majdcsak beválik.

2011. okt. 20. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!