Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kész süteményt- gyümölcs...

A kész süteményt- gyümölcs kosár- hol érdemes tárolni 3-4 napig, hogy friss maradjon hütőbe vagy kint az asztalon, alufóliával vagy folpackkal vagy mindkettővel letakarva?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
hűtő + folpack, de szerintem az nem olyan süti, ami 3-4 napig eláll, max 2
2012. dec. 22. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

ha gyümölcsös sütiről van szó -és nincs hideg hely(spájz)-, akkor hűtőben. de mindenképpen tegyél rá konyhai papírtörlőt, és úgy alufóliázd le.

a papír azért szülséges, hogy a keletkező párát felszívja a fólia alatt, így nem ázik el a tészta.

ha dobozba teszed, akkor is tegyél a tető alá papirt vagy szalvétát.

2012. dec. 22. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!