Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » PB gázpalackal működő tűzhelye...

PB gázpalackal működő tűzhelyen miért készítik takarékon a rántott vagy bundás húst?

Figyelt kérdés
Meg miért olyan rohadt sok idő mire megsül a husi vagy a krumpli?

2016. jan. 3. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 évig volt ilyen tűzhelyem, de ugyanúgy használtam, mint a vezetékes gázról működőt. Ezáltal ugyanannyi ideig készült minden. Talán spórol az illető a gázzal?
2016. jan. 3. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Elképzelhető hogy spórol.

Azt hittem hogy esetleg a pb gáz "gyöngébb" mint a sima vezetékes. Vagy ugyanolyan a két anyag?

2016. jan. 3. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A pébé erősebb . A levest érdemes takarékon meg a sütőt úgy használni , a burgi és a hús lobogó olajon sül hamar .
2016. jan. 3. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. jan. 3. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A pb erősebb, főleg lángelosztó nélkül, de a tulaj tud állítani a nyomáson, tehát tud spórolni vele.
2016. jan. 4. 10:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!