Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítsek buzacsirát,...

Hogyan készítsek buzacsirát, hogy ne penészedjen meg?

Figyelt kérdés
2019. jún. 6. 10:01
 1/5 anonim válasza:
Te hogyan készíted? (Hátha kiderül, mi a baj)
2019. jún. 6. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Megmostam beáztatam másfél nap után leszürtem kiteritettem egy tálcára vizes szalvétával letakartam és a spájzban locsolgatom naponta kétszer.
2019. jún. 6. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:
beáztattam
2019. jún. 6. 13:43
 4/5 anonim válasza:

Hát, probléma lehet ha spájzban túl sötét van + a locsolás helyett öblítést lehetne inkább?


Ez szerintem jól összefoglalja: [link]

2019. jún. 6. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2019. jún. 8. 17:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!