Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Spenótfőzelék elkészítéséhez...

Spenótfőzelék elkészítéséhez hány %-kos zsírtartalmú tej kell hozzá?

Figyelt kérdés
Szeretnék spenótfőzeléket csinálni. Sajnos nem emlékszem hány %-kos zsírtartalmú tejből kell elkészíteni.

2020. jan. 26. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányból.
2020. jan. 26. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim válasza:
100%
Mindegy csak tej legyen.
2020. jan. 26. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fogyózol, akkor ami van otthon. Teljesen lényegtelen.

Nyilván,ha fogyókúrázol, akkor a minél kisebb zsírtartalmú a jó, de akkor berántani sem célszerű, csak a tejjel behabarni egy kevés keményítővel.

2020. jan. 26. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A másfelessel is jó. De én pl. 2,8-assal készítem általában. Meg is kívántam, mert régen ettem, jó kis bundáskenyérrel, vagy főtt tojással.:)
2020. jan. 26. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor mindegy, milyen zsírtartalmú tejből készítem el. Mindenki fel pontozok.
2020. jan. 26. 16:06
 6/6 anonim válasza:
44%

A spenótfőzelék mint tudjuk savas kémhatású (ph:2,3-5,6 g/mol egyég) akkor ebből az következik hogy a benne lévő tej enyhén lúgos hatású (2,3+5,6=7,9ph) 7.9 es értékel számolva a töéletes tej hozzá 100/79*(2,3+5,6)= 10.

Tehát a tökéletes tej ehhez 10% os

2020. febr. 11. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!