Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mikor szoktatok rottyantani?

Ti mikor szoktatok rottyantani?

Figyelt kérdés

Maradt tegnapról egy kis csirkepöri a hütőben, de nem akarom kidobni. Ma paradicsomfőzeléket csináltam, és gondoltam a kettő tökre pászolna együtt.


Gondoltam összefőzöm őket, csak nem tudom, hogy a fözés alatt lévö paradicsomra mikor érdemes ráönteni a pörit.


Ti hogy csináljátok ilyenkor a rottyantást?



2020. ápr. 21. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés alapból egy nettó baromság. Kettő, már készre főtt ételt minek “összerottyantani”?

Szándékosan így írta ki a kérdést. Szerintem mindenki érti, hogy főzésben is használják ezt a szót. Tipikus hatásvadász kérdéskiírás.

2020. ápr. 22. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan mint mikor, beledobom a fazékba az alapanyagokat, azt' had rotyogjon. Hallottam már én is, hogy hagyjuk rántás után összerottyani.
2020. ápr. 29. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!